Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Yaza Özel Nail Art Fikirleri

Tırnak bakımında yeni trend: Nail Art! Yazın dikkat çeken nail art fikirleri ile oje sürme sürecini bir sanat haline getirerek tırnaklarınıza renkli ve eğlenceli desenler yaratabilirsiniz.

Daha önce görüp beğendiğiniz fakat denemediğiniz Nail Art fikirleri için şimdi harekete geçme vakti!

İşte yaza şıklık getiren, göz alıcı görüntüye sahip Nail Art fikirleri:

Renkli French:

Beyazın asaleti tartışılmaz ancak yaz aylarında tırnaklara biraz renk katmanın keyifli olabileceğini düşünüyoruz. Renkli French manikürler özellikle bu sezon oldukça moda. Sarı, pembe, yeşil, mavi gibi canlı renkleri kullanarak tırnaklarınızda renkli bir görünüm elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken istediğiniz renkleri seçmek ve tırnaklarınıza uygun kombinasyonlar oluşturarak renkli bir görünüm elde etmek.

Ombre Tırnaklar:

 Eğer ombrenin sadece saçlara özgü bir trend olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Yalnızca bir süngerin üzerine açık renkten koyu renge doğu üç farklı oje sürmeniz ve kurumadan tırnaklarınıza bastırmanız gerekiyor. Birkaç denemenin ardından istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz!

Ombre tırnaklar, herhangi bir renk kombinasyonu ile yaratılabilir. Yumuşak pastel tonlar, canlı neon renkler veya sofistike metalik tonlar arasında seçim yapabilirsiniz. Kendi tarzınıza ve tercihlerinize uygun bir ombre tasarımı oluşturmak için hayal gücünüzü kullanın.

Mermer Desenli Nail Art:

Sırada hem özel günlerde hem de gündelik yaşamda stilinizi tamamlayacak şık bir nail art fikri var: mermer desenli tırnaklar!

Bu görkemli tasarım, tırnaklarınıza uygulandığında herkesin hayranlıkla bakacağı bir görüntü oluşturacak. Öncelikle tırnaklarınıza bir baz kat uygulayın ve ardından iki kat açık renkte bir oje sürün. Bir parça streç filmi buruşturup top şekline getirin. Üzerine renkli ojelerinizi sürün ve tırnaklarınıza dokundurun. Sonrasında ılık su dolu bir kabın içerisine başka renkteki bir ojeden birkaç damla damlatarak saç spreyi yardımıyla parçalara ayırmalısınız. Tırnağınızı dikkatli bir şekilde suya batırın. Bu işlem sonucunda mermer desenlerini tırnağınızda göreceksiniz.

Yumuşak Pastel Tonlar: 

Yaz aylarında pastel renklerin huzurlu ve tatlı bir etkisi vardır. Pembe, lavanta, mint yeşili gibi yumuşak tonlarda ojeler kullanarak romantik ve sakin bir nail art tasarımı yapabilirsiniz.

Metalik Tırnaklar:

Parıltılarla dolu metalik ojeleri denedin mi? Denemediysen ve tırnaklarında parıltı görmeyi seviyorsan bu trend tam sana göre. Gold, dore veya renk geçişli metalik ojelerle bir akşam buluşmasına hazırlanmak çok keyifli olabilir! Hem özel günlerde hem de günlük yaşamda tarzını tamamlayacak harika bir seçenek. İster çiçek desenleriyle canlı bir bahar atmosferi yarat, ister geometrik desenlerle modern bir görünüm elde et.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin