Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Eyenlip Beauty Güney Kore Kozmetiğinin Sevilen Markası

Cilt bakımı popülerliği her geçen gün artmaktadır. Işıltılı ve pürüzsüz bir cilt herkesin hayalidir. Güzel gözükmek aslında kişinin motivasyonunu yükseltmektedir. Yüksek bir motivasyon, mutluluk ise yaşamımızın her noktasına temas etmektedir. Pürüzsüz, ışıltılı bir ten başarılı bir hayatın anahtarı olarak kabul edilebilir. Peki cildimizi korumak ve güzelleşmek için nelere dikkat etmeliyiz. Gelin yazımızda neler yapmanızı ve cilt bakımında bizler için çok önemli olan sihirli ülke ve o ülkenin sevilen markasına birlikte göz atalım.

Coğrafyamızdaki Cilt Bakımı Markaları

Bulunduğumuz coğrafyada ağırlıklı olarak yıllardır Avrupa ülkeleri markalarının, ABD markalarının ve dünyada en önde gelen markalara sahip olan İsrail menşeli firmaların faaliyet gösterdiği pazarlama çalışmalarını görmekteyiz. Aslında cilt bakımını ticari bir alan olarak değil de yaşam unsuru ürünü olarak hayatlarında yer edindirmiş olan ülkelerde bulunmakta. Güney Kore ülkesi cilt bakımını günlük rutinlerine eklemiş durumda. Kadın, erkek, genç, yaşlı fark etmeksizin herkes için bir cilt bakımı bir rutin olmuş durumda. Bu neden ile ürünlerinde kalite standardı çok yüksek bir seviyeye ulaşmış durumda. Ancak Asya ülkelerinin yüksek yüksek nüfusunu hedeflemelerinden dolayı Güney Kore cilt bakım markalarının coğrafyamıza odağını engellemiştir. Son dönemlerde ise coğrafyamızda online satış kanallarının popülerliğinin artması ile pazarımıza daha kolay ulaşabilen Güney Kore markaları ise sundukları çeşitlilik ve kaliteli ürünleri ile adlarından söz ettirmeye başlamışlardır. 

Güney Kore’nin Sevilen Markası Eyenlip Beauty

Güney Kore’nin önde gelen ve sevilen cilt bakımı ve kozmetik markası Eyenlip Beauty 2022 yılından bu yana ülkemizde ürünlerini tüketici kullanımına sunulmuştur. Resmi bir distribütörlük sistemi ile faaliyet gösteren Eyenlip markası 100’ü aşkın cilt bakım ürünü ile hizmet vermektedir. Uygun fiyat yapısı ve yüksek kalite akıllı teknolojiler ile üretmiş olduğu ürün grubu coğrafyamızda da olumlu sonuçlar almıştır. 

Eyenlip Beauty Markasının Kullandığı Bileşenler Ve Etkileri

Ürün çeşitliliğinde yaşlanma karşıtı, kırışıklık gidermeye yardımcı, hücre yenileyici ve onarıcı ve koruyucu özellikleri barındıran bu sihirli markanın collagen, hyaluronik asit, somon yağı, salyangoz ve mukus özlü içerikli cilt bakımı ürünleri bulunmaktadır.  Eyenlip Beauty markasının en çok öne çıkan ürünlerinden biri ise 3R Collagen ve Hyaluronik içeren göz çevresi bakımı kremidir. İçeriğindeki bileşenler sayesinde göz çevresinde oluşabilecek kırışıklıkları engellemeye yardımcı olur iken aynı zamanda da oluşan çizgilerinde kaybolmasına yardımcı olmaktadır. İçeriğindeki kalitesi kadar ambalaj yapısının da cildimize katkısının düşünülmesi markanın kullanıcılarına önem verdiğinin göstergesidir. Kremin ucunda bulunan misketler sayesinde kullanılan alanda masaj etkisi yaratarak cilt altında oluşan ödemin atılmasına katkı sağlamaktadır. Kreminiz bitse bile tüpü buzlukta muhafaza ederek her gün cildinize masaj yapabilirsiniz.  

Cilt bakım köpükleri, nemlendirici ve hücre yenileme özelliği bulunan tonikler, onarıcı kremler, koruyucu kremleri ile kendinize cilt bakım rutininiz için ürün ailesi oluşturabilirsiniz. Collagen, hyaluronik ve 7 ayrı bileşenden oluşan Sleeping Pack ( Uyku Maskesi ) ile yatmadan 15 dk önce cildinize sürerek yüzünüzü yıkamadan uyuyabilirsiniz. Sabah uyandığınızda cildinizdeki ışığı, parlamayı hemen fark edeceksiniz. 

Size değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz Eyenlip Beauty ürün ailesine göz atmanızı tavsiye ederiz. Cildinizin ışığını ortaya çıkaracak bileşenler ile hazırlanmış onlarca ürünü sizleri bekliyor.

Unutmayın, her cilt gülmeyi hak ediyor…

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin