Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Moroccanoil Hikayesi

Markanın Arkasında

Argan yağıyla zenginleştirilmiş güzelliğin öncüleri olarak tutkumuz, güven veren ve bireyselliği güçlendiren lüks güzellik ürünleri yaratmaktır.

Nasıl başladı?

Moroccanoil'in kurucu ortağı Carmen Tal, seyahat ederken argan yağıyla saç tedavisini ilk kez deneyimlediğinde evinden kilometrelerce uzaktaydı. Saçlarının hasarlı ve kurudan parlak, pürüzsüz ve şekillendirilebilir saçlara dönüşümüne tanık olduktan sonra, Moroccanoil Bakımının büyüsünü dünyanın her yerindeki kadınlarla paylaşma arayışına başladı.

Fas yağı Tedavisi

ABD'nin 1 numaralı saç bakım yağı olarak adlandırılan orijinal ürünümüz ve her zaman en çok satan ürünümüz, tüm saç tipleri için hem şekillendirme hem de bakım faydaları sunar. Ayrıca takıntı yaratan imza kokumuz, baharatlı amber ve tatlı çiçek notalarının Akdeniz esintili karışımını da içeriyor.

Bugünün Markası

 On yıldan fazla bir süre önce, güzellik endüstrisinde yeni bir kategoriye öncülük eden, devrim niteliğinde tek bir ürün olarak başlayan şey, tamamı bizim imzamız olan argan yağıyla aşılanmış eksiksiz bir saç, vücut ve profesyonel saç boyası ürünleri serisine dönüştü.

Argan Yağı İçeren Saç Bakımı

 Besleyici, antioksidan bakımından zengin saç ürünleri ve Renk Bakımından Onarıma kadar geniş bir yelpazeye yayılan koleksiyonlarla gerçekten herkes için bir şeyler var.

https://flavus.com/products/moroccanoil-saci-canlandirmaya-yardimci-bakim-yagi-25-ml-treatment-for-all-hair

Vücut Koleksiyonu

Tamamı argan yağı ve diğer sınıfının en iyisi bileşenlerle (skualan, hyaluronik asit, C Vitamini ve daha fazlasını düşünün) formüle edilmiş yüksek performanslı vücut yağları, nemlendiriciler, temizleyiciler, eksfoliyantlar ve el bakımı.

https://flavus.com/products/moroccanoil-shimmering-vucut-yagi-50-ml

Sözlerimiz

Bakımdan Ödün Vermeyen

İyi görünmek sadece başlangıçtır. Yumuşak, dokunulabilir saçlara ve cilde sahip olmanıza yardımcı olmak bizim en büyük önceliğimizdir; ürünlerimizin her birine argan yağı eklememizin birçok nedeninden biri.

Güzel Bir Dünyaya İlham Vermek

Çevremizdeki dünyayı olumlu yönde etkileme sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultuda, PETA sertifikalı, zulüm içermeyen bir markayız, dünyayı değiştiren bazı kuruluşların uzun süredir hayırsever ortağıyız ve her geçen gün daha çevreci olmak için çalışıyoruz.

Köklerimizi Kutluyoruz

 Moroccanoil'in hikayesi salonda başladı ve güzellik profesyonellerinin önce ülke çapında, daha sonra da dünya çapında ürünlerimizi duyurmasıyla marka büyüdü. Moroccanoil ailesindeki salonlarla ilişkilerimiz paha biçilmezdir ve bugüne kadar stilistin onayından daha büyük bir iltifat yoktur.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin