Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Billion Dollar Smile / Bye Bye Yellow

 Sizde herkes gibi beyaz dişlere sahip olmayı istiyorsunuz. Özgürce gülebilmek ve özgüveninizi dışarıya yansıtmak istiyorsunuz. Ancak dişlerinizin beyaz olmasını sağlarken aynı zamanda dişlerinizin sağlığı da önemli bir konu. Lekeli dişlere elveda deyin ve şimdiye kadarki en parlak gülümsemenizi çevrenize yansıtın!

Billion Dollar Smile günlük diş beyazlatma çözümü olarak tasarlanmış yenilikçi bir üründür. Papain içerikli  mor sihir gücü sayesinde özgüvenli gülüşler için hazırlanın.

No Peroksit

 Billion Dollar Smile olarak Peroksit kullanımından kaçınma kararı aldık. Peroksit geleneksel diş beyazlatma ürünlerinde yaygın olarak kullanılmasına rağmen sorunlara sebebiyet verebilir. Beyazlatma işlemi sırasında Peroksit diş minesine ve ağızdaki çevre dokulara zarar verebilecek serbest radikalleri serbest bırakarak hassasiyet ve diğer yan etkilere sebebiyet verebilir. Milyar dolarlık gülümseme olarak müşterilerimize olağanüstü sonuçlar vermeye devam eden peroksit içermeyen diş macunları üretmektir. 

Dişlerinizde Oluşan Sarı Lekelere Elveda Deyin (Papaya Enzimi)

 Papaya enzimi ( Papain ) dişlerinizdeki lekelerin çözülmesine yardımcı olabilir. Papain, papaya bitkisinin ham meyvesinden elde edilen doğal bir enzimdir. Papain, diş yüzeyinde plak ve lekelenme bileşiklerini barındıran katmanı bozarak leke moleküllerini ortadan kaldırır. Bu sayede diş yüzeyinden ışığın yansımasını sağlayarak dişlerinizin parlamasını ve daha beyaz görünmesine etki eder.  

https://flavus.com/products/billion-dollar-smile-purple-whitening-tooth-polish-dis-beyazlatici-dis-macunu


Mor Pigmentler Sayesinde Sihirli Gülüşler

 Mor pigmentler sayesinde Billion Dollar Smile diş macunu fırçalama sırasında diş yüzeyindeki plak ve lekeleri görmeyi kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmıştır. Bu sayede kullanıcılar diş lekelerini daha belirgin bir hale getirerek kullanıcının bu bölgelerde daha hassas temizlik yapmasına olanak sağlar. 

Günlük Diş Temizleme Rutini

Sağlıklı bir gülüş için uzmanlar tarafından günde en az iki defa diş temizliği yapılması önerilmektedir. 

 Her bireyin diş yapısı farklıdır. Bu neden ile hassasiyet ve farklı yan etkiler ile sürekli olarak karşılaşıyorsanız mutlaka bir diş hekiminden destek almanız önemlidir.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin