Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Unisex Parfüm Nedir?

Unisex Parfüm Nedir?

Parfümler nesiller boyunca cinsiyete göre sınıflandırılmıştır. Kadınlar için çiçeksi, meyvemsi kokular, erkekler için odunsu ve kösele kokular. Şimdi ise zaman değişiyor ve eşitlik konusu gündemde. Son yıllarda kadın ve erkek arasındaki çizgi oldukça bulanıklaştı ve bu hareket parfüm seçimlerimizi de etkiliyor. Unisex parfümler kullanmak sadece sayısız seçenek olduğu anlamına gelmez, aynı zamanda bunları partnerinizle de paylaşabilirsiniz!

Unisex parfümler nelerdir?

Basitçe söylemek gerekirse, unisex parfümler, tüm cinsiyetler tarafından kullanılabilen melez bir parfüm türüdür. Bir zamanlar sadece erkekler için parfüm ya da kadınlar için parfüm alma seçeneği vardı. Şimdi ikisini de satın alabilirsiniz hem de tek şişede!

Unisex parfümler nasıl kokar?

Unisex parfümler kokusuz oldukları için tüm cinsiyetler tarafından kullanılabilir. Bu nedenle, diğer cinsiyete özgü parfümlerin yapabileceği gibi, hiçbir zaman ağır bir kolonya veya tatlı bir kadın kokusu gibi kokmazlar. Ayrıca mükemmel bir denge sağlamak için meyve ve odun gibi cinsiyetten bağımsız notalar kullanılır.

Eşimle aynı kokuyu alacak mıyım?

Hayır, unisex bir kokuyu paylaşırken "tam olarak" aynı kokuyu alma konusunda endişelenmenize gerek yok. Unisex parfümler, gerçekten benzersiz, kişiselleştirilmiş bir koku yaratmak için feromonlarınız ve doğal vücut ısınızla birlikte çalışır. Yani unisex bir parfüm herkesin teninde farklı kokar. Böylece iki kullanıcı asla aynı kokuyu alamaz. Çok kullanışlı değil mi?

Günümüzde hijyen ve güzellik artık kadınlık ve erkeklik ile eş anlamlı değil, sadece esenlik ile eş anlamlıdır. Parfümeride olduğu gibi kozmetikte de şişeler minimalist ve kokular daha nötr hale geliyor. Koku tarafında, bir unisex parfüm genellikle taze ve canlandırıcı kokular, amber, misk veya değerli ağaçların gücüyle birleşen yeşil ve narenciye notaları etrafında inşa edilmiştir. Güç ve yumuşaklık arasında, bu kompozisyonlar hem incelikli hem de şaşırtıcıdır.

Unisex Parfümü Nasıl Seçmeliyim?

Özel koku üreticileri, müşterilerin ihtiyaçlarını karşıladıklarından emin olmak için kapsamlı araştırmalara güvenirler. Parfümleri değerlendirirken üst, alt ve orta notaları göz önünde bulundurun. Üst notalar, şişenizi açıp parfümü sıktığınızda kokladığınız ilk notalardır. Orta notaların buharlaşması biraz zaman alır ve kokunuzun tanımlayıcı notalarıdır. Alt notalar yavaş yavaş solacak ve kokunuzun bir süre kalıcı olmasını sağlayacaktır.

 

 

 

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin