Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Tüm Leke Türlerinde Etkili Bir Öneri

Bu yazıda neler var?

Fransa’daki eczanelerin 1 numaralı leke karşıtı ürününü mercek altına aldık:

İşte Caudalie Vinoperfect Leke Karşıtı ve Işıltı Verici Serum!

Fransa’nın en önemli dermokozmetik markası Caudalie’nin 15 yıllık kült leke karşıtı ürünü Vinoperfect serum yaz – kış kullanılabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Serumun bu kadar başarılı olmasının nedeni ise tüm leke türleri ve tüm cilt tipleri üzerinde etki göstermesi. Sunduğu gözle görünür sonuçlar, eczanelerde satılan bir numaralı ve rakipsiz leke karşıtı bakım ürünü olarak konumlandırılmasını sağlıyor. Üstelik dünyada her otuz saniyede bir adet Vinoperfect Serum satılıyor!

Markanın kurucusu Mathilde Thomas, Fransa’nın üzüm bağlarında çalışan kadınların cilt lekelerinden kurtulmak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için asma öz suyu kullanmalarından esinlenerek Viniferine içeren asma yaprağı öz suyu üzerinde çalışmaya yöneldi. Caudalie laboratuvarlarında yapılan klinik testler sonucunda ise Viniferine’in C vitamininden 62 kat daha etkili olduğu keşfedildi. C vitaminin aksine Viniferine cildi tahriş etmediği ve en hassas ciltler tarafından bile tolere edilebildiği gözlemlendi. Serum altı farklı fototipte; güneş, akne, malezma (hormonal lekeler) ve yaş lekeleri üzerinde test edildiğinde ortaya çıkan sonuç ise muhteşem, Vinoperfect tüm leke türleri üzerinde etkili!

Tüm leke türleri üzerinde etkili, tüm cilt tipleri için uygun bir serum arıyorsanız tam aradığınız ürün!

Vinoperfect Leke Karşıtı ve Işıltı Verici Serum’un dikkat çekici sonuçları onu denememiz için bizi ikna ediyor. Yapılan klinik araştırmalara göre bir şişe Vinoperfect serum kullanımından sonra koyu leke görünümünde %63’e kadar azalma gözlemleniyor. Bu sonuçla birlikte serumun etkinliği, en açıktan en koyuya 6 cilt fenotipinde klinik olarak kanıtlanıyor. Işığa karşı hassasiyet yaratmayan formülü ve en hassas ciltler de dâhil tüm cilt tipleri için uygunluğu sebebiyle çok seviliyor ve herkese hitap ediyor.

 

Vinoperfect serumun ana aktif içeriği Viniferine’i, Vinoperfect serisindeki diğer leke karşıtı ürünlerde de bulabilirsiniz. Kore cilt bakım rutinlerinden esinle yaratılan Leke Karşıtı Işıltı Verici Esans, Glikolik Gece Bakım Kremi, Glikolik Maske, Anında Işıltı Veren Gündüz Kremi ve Leke Karşıtı El Bakım Kremi ile tam anlamıyla kusursuz bir leke karşıtı bakım rutini oluşturabilirsiniz.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin