Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Güneş Saçlarınıza Düşman Olmasın

Bu yazıda neler var?

Saçlarınız gün boyu güneş ile temas halinde olduğu için zamanla kırılgan, mat ve cansız bir görünüm oluşabilir. Özellikle uzun süre güneş altında vakit geçirdiğiniz sıcak yaz günlerinde saç telleriniz daha kırılgan bir hal alabilir. Güneşlenirken saçlarınızı koruma altına alarak güneşin olumlu etkilerinden faydalanmanız mümkün.

Güneş ışınları saç tellerinin aşırı kurumasına neden olarak nem problemlerine zemin hazırlar. Buna göre nemini kaybeden saçlarınız hacimsiz ve cansız bir görünüm alır. Saçlarınızın ihtiyacı olan nemi vermek için bazı bakım rutinleri oluşturmanız gerekir. Yaz aylarında saç bakımı ve koruma rutinlerini uygulamak kolay olmayabilir. Bu nedenle saçlarınız içten dışa besleyecek yöntemler tercih ederek daha bütüncül sonuçlara ulaşabilirsiniz.

 Güneşin saçlarınıza zarar değil fayda sağlaması için şapka ile birlikte dışarı çıkabilirsiniz. Ayrıca saç tellerinin zarar görmesini engellemek adına saçınıza uygun koruyucu güneş kremlerinden faydalanabilirsiniz. Saç bakımı için uygun ürünler kullanarak yıpranmaları en aza indirebilirsiniz.

Güneş, Deniz ve Havuz Saçlarını Yıpratmasın

Sıcak yaz günlerine serinlik katan en önemli aktivitelerin başında deniz ve havuzlar yer alır. Düzenli olarak deniz suyunda olmak pek çok faydayı beraberinde getirse de bazı olumsuz etkiler meydana gelebilir. Özellikle havuz suyundaki klor saçlarınızın yıpranmasına ve cansız bir hal almasına neden olabilir. Bu nedenle denizden ve havuzdan çıktıktan sonra mutlaka duş almanız gerekir. Böylece saçlarınızda klordan kaynaklanan sorunların önüne geçmiş olursunuz.

Sıcaklığı ile sizi kendine çeken güneş ışınları aynı zamanda zararlı ultraviyole ışınları da beraberinde getirir. Saçlarınızın yıpranmasına ve kırılmasına neden olan güneş ışınlarının önüne geçmek için, güneşin dik açıyla gelmediği zamanlarda dışarda olmayı tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra şapka gibi aksesuarlar da saçlarınızı korumada etkili bir yardımcı olabilir. 

Bakım Rutininde Hangi Ürünler Olmalı?

Herkes sağlıklı görünen ve uzayan saçlara sahip olmak için farklı yöntemler dener. Kolay ve sürdürülebilir yöntemlerin başında gelen saç bakım yağı bunlardan biridir. Özellikle saçı besleyen ve hızlı uzamasını sağlayan yağların etkilerini kısa sürede gözlemleyebilirsiniz.

Hindistan cevizli bakım yağları ile saç uzatmanın ne kadar etkili olduğunu birçok kez duymuşsunuzdur. Özel formülü sayesinde bu yağ saçlarınızı içten dışa besleyerek kısa sürede kolayca uzamasını sağlar. Haftada bir kez Hindistan cevizi yağı ile duştan önce bakım yapabilirsiniz.

Saçlarınızın parlak ve güçlü görünmesini sağlayan argan yağı ile etkili bir bakım rutini oluşturabilirsiniz. Saç diplerine ve uçlarına argan yağı uygulayarak kökten uca bakım yapabilirsiniz. Özellikle boyalı bir saça sahipseniz argan yağı harika bir alternatif.

Saç bakımında yağlar yerine daha pratik yöntemler arıyorsanız saç kremlerini tercih edebilirsiniz. Besleyici ve onarıcı saç kremleri için tıklayın.

Plajda Saç Bakımı

Yaz aylarının gelişi ile birlikte günün büyük bir bölümü plajda ya da güneş altında geçiyor. Herkes cildini bronzlaştırmak ya da güneşin yararlı etkilerini almak için güneş altında olmayı tercih eder. Ancak güneşin faydalarını alırken zararlarına maruz kalmamak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Özellikle plajdayken dikkat edeceğiniz detayların başında saç ve cilt bakımı gelir. Keratin bakım etkisi yaratan saç bakım ürünleri plajdayken sıklıkla kullanabileceğiniz ürünlerden biri.

 Her kadının plajda güneşlenirken ya da yüzerken ihtiyaç duyduğu pek çok materyal var. Dağılan saçları toparlayan taraklar bunlardan biri. Her yere sığabilen ve oldukça işlevsel Tangle Teezer tarak çeşitlerini plaj çantanıza eklemeyi unutmayın.

Plajdayken saçlarınızı kolayca korumak ve kaybolan nemini kazandırmak için uygun bakım ürünlerinden destek almanızda fayda var. Köpük formundaki saç kremi çeşitleri uygulanabilir yapısı ile harika bir alternatif. Milk Shake conditioning whipped cream ile saçlarınıza plajdayken bile çok daha yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bir Sprey Yeter

Yaz aylarında saçlarınızı korumak ve bakım yapmak her zamankinden zor olabilir. Sıcak hava koşullarına, rüzgara ve daha pek çok etkene direnen saçlarınız için en iyisini isteyebilirsiniz. Her koşula meydan okuyan ve varlığını sürdüren saçlar için bir sprey yeter. Saç bakım seti olarak karşınıza çıkan birden farklı ürün ve içerik sayesinde gerekli bakımları kolayca yerine getirebilirsiniz.

Saçlarınızı nasıl görmek istiyorsanız kıvırcık, dalgalı ya da kabarmayan bir şekle büründürebilirsiniz. Düz ve kabarmayan saçlar istiyorsanız bunun için özel olarak formüle eden ürünlerden yardım alabilirsiniz. Aynı şekilde kıvırcıklığı belirginleştiren ya da dalgalı saçlarınızı koruyan spreylerle yaz tatili boyunca saçlarınıza aradığı özgürlüğü sunabilirsiniz. Her yere kolayca taşınan sprey formundaki ürünler sayesinde dilediğiniz saç şeklini korumak artık çok kolay. Aradığınız saç şekillendiricilere ulaşmak için tıklayın.

 

Saçlarınızı kökten uca koruyan ve bakım yapan ürünlere ve daha fazlasına ulaşmak için Flavus ile tanışın.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin