Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Dermaroller Nedir?

Dermaroller Nedir?

Dermaroller, cildi delmek ve kolajen oluşturmak, dokuyu iyileştirmek, akne izlerini soldurmak ve daha iyi ürün penetrasyonu sağlamak için üzerinde iğneler bulunan küçük bir el çarkıdır. diye açıklanıyor.

Dermarolling, ürünlerin daha derine nüfuz etmesi, koyu lekelerin kaybolması ve pürüzlü lekelerin pürüzsüzleşmesi için cildi nazikçe tazelemek için kullanılan bir cihaz uygulamasıdır.



Dermaroller Cildimi Nasıl Etkiler?

Çoğu cilt tipi dermarollerdan yararlanabilir, ancak aktif akne eğilimli veya iltihaplı cilt mikro iğneli veya dermarollü olmamalıdır. Dermaroller söz konusu olduğunda, iğne boyutunuzla ilgili olarak daha az iğne daha fazla etkilidir. Evde kullanım için, 0,25 mm, uçlu dermaroller önerilir. Bundan daha büyük olan herhangi bir dermaroller sadece cildi yırtar.

Aşırı kullanımda dikkatli olunmalıdır. Akneye meyilli veya açık yaralanmış cilt üzerinde dermaroller, tüm yüzünüze bakteri yayabilir.

Evde Dermaroller Kullanmadan Önce Cildimi Nasıl Hazırlamalıyım?

Evde bir dermaroller cihazı kullanmadan önce cildinizi temizlediğinizden emin olun. Uzmanlar bu konuda şöyle söylüyor; "Cilt iyice temizlenmeli, ardından tüm yağları ve kiri çıkarmak için tonlayıcı bir büzücü ile yağdan arındırılmalıdır." 

Ayrıca dermarollerınızı da temizlemelisiniz. Her seferinde yeni bir steril silindir kullanmalısınız. Ama yeni değilse bile, alkol veya hastane sınıfı bir temizleme solüsyonu ile dezenfekte edilmelidir.

Nasıl Güvenle Dermaroller Kullanabilirim?

Uzmanlar; ‘’Cildi tutun ve hafif baskı uygulayarak cildi eşit şekilde yuvarlayın’’ diye tavsiyede bulunuyor. "İğneler cilt boyunca eşit şekilde yuvarlanmalı, içine sıkışmamalı." Gözlerinizin altında ve dudaklarınızın üzerinde de yuvarlanmaktan çekinmeyin, ancak nazik olmayı unutmayın.

Sonuçları Ne Zaman Göreceğim?

Dermarolling işleminden hemen sonra kesinlikle bir parıltı görebilirsiniz, ancak yara izleri, doku, ince çizgiler ve kırışıklıklar için en hızlı sonuçlar profesyonel bir mikro iğneleme seansından sonra gelir. Dermaroller rutininizi doğru ürünlerle kullanılması etkisini hızlandırır ve görünür sonuçlar elde ederek cildinizde parlaklık ve yenilenme sağlar. Pek çok güzellik bakımı gibi, dermaroller kullanımından sonra da cildinizde büyük bir değişiklik görmek için tutarlı olmak çok önemlidir. Cildinizin toleransını artırmak için haftada bir kez dermaroller kullanarak başlayabilirsiniz ve ardından aldığınız sonuçlara göre haftada üç kereye kadar tekrar edebilirsiniz.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin