Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

2023 Yılının TikTok dudak makyajı trendleri hakkında her şey

Yüzlerce farklı makyaj trendinin görüldüğü TikTok’ta, bu sene de öne çıkan bazı dudak makyajları oldu. Hem ünlülerin onayladığı hem de bizim göz bebeğimiz olan senenin dudak makyajı trendlerini sizinle paylaşıyoruz.

Kore Dudağını Duymayan Kaldı mı?

Son yıllarda Kore dizilerinin ve akımlarının dünyaya yayılmasıyla bazı Kore güzellik trendleri de dikkatleri üstüne çekti. Kore Dudağı, dikkatleri üstüne çeken o güzellik trendlerinden biri. Doğal, nemli ve dolgun bir dudak görünümü sağlayan bu bu akım, hem basit uygulanabilir oluşu hem de dudaklara canlılık katmasıyla popüler kalmaya devam ediyor. Siz de katılmak isterseniz makyajın nasıl yapıldığını öğrenebileceğiniz yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Vişne Dudakları Kim Sevmez?

Son trendlere göz atıldığında geçen yılın şeftali pembemsi dudakları bu sene yerini vişnenin kırmızılığına bırakmış gibi duruyor. Zahmetsiz bir şekilde havalı gözükmenin en kolay yollarından biri olan bu trend, aynı zamanda iş görüşmelerinde de profesyonel bir duruş sergilemek için tavsiye ediliyor.

Kalın Dudak Kalemleri Tekrar Trend!

Son yıllarda popülerlikleri azalsa da bu sene kalın dudak kalemleri yeniden moda olmayı başardı. Kalın ve koyu renkte çekilen bir dudak kalemi ile vurgulayıcı bir dudağa sahip olmak bu yılın en popüler akımlarından bir tanesi.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin