Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Wefood Hakkında Bilmen Gereken Her Şey

Bu yazıda neler var?

Doğallıktan gelen kaliteyi öncelikli hedefi haline getiren Wefood hakkında bugüne kadar sen neler duydun? Türkiye’nin sevilen doğal ve temiz içerikli gıda markalarından Wefood’a dair, öğrendikçe hem güvenini kazanacak hem de iştahını kabartacak tüm detaylar bu yazıda!

Wefood, Türkiye’yi doğal ve temiz içerikli gıdalarla buluşturmak için yola çıktığı 2015 yılından bu yana, yediden 70’e tüm tüketicilerine gönül rahatlığıyla beslenme ayrıcalığı sunuyor. Doğal ve katkısız besin alternatifleri ile öne çıkan Wefood sporcu, vegan, çölyak hastası, gluten intoleransına sahip olan veya glutensiz beslenmeyi tercih eden, sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyen tüm kişilerin favorileri markaları arasında yer alıyor. Peki, Wefood’un hangi standartlarda üretim yaptığını, tüketicilerine ne gibi ayrıcalıklar sunduğunu ve hangi ürünlere sahip olduğunu keşfetmeye hazır mısın?

  1. Organik Üretim

Wefood, organik ürünleri ile doğallığın zirvesini tatmak isteyenlere pek çok alternatif sunuyor. Organik tarım sertifikalarına sahip olan Wefood ürünleri, GDO’lu tohum ve zirai ilaç gibi hiçbir yapay müdahaleye uğramadan yetiştiriliyor. Böylece tabiatın sunduğu katıksız doğallık, Wefood kalitesi ile olduğu gibi sofrana geliyor. Wefood organik sertifikalı ürünler arasında baharatlar, bitki çayları, süper tahıllar, sirkeler, soslar, süper tozlar, bitkisel yağ çeşitleri ve glutensiz unlar gibi pek çok ürün çeşidi bulunuyor.

  1. Vegan Formüller

Türkiye’nin en büyük vegan gıda markaları arasında yer alan Wefood, bitkisel beslenme tarzını benimseyen bilinçli tüketicilerine en çok sevilen besin çeşitlerini vegan formül ayrıcalığıyla ulaştırıyor. Ürünlerin işlenme aşamasında hayvansal hiçbir gıda ve malzeme kullanmayan Wefood, bu yönüyle hayvanlara duyarlı bir yaklaşım benimsiyor. Wefood’un en sevilen bitkisel ürünleri arasında vegan yağlar, vegan atıştırmalıklar ve vegan sütler yer alıyor. Tabii, bunlardan daha fazlası da mevcut!

  1. Glutensiz İçerikler

Çölyak hastalığı ve gluten hassasiyeti, beslenme konusunda kişileri en çok zorlayan problemler arasında yer alıyor. Wefood, ürünlerinin neredeyse tamamını glutensiz içerik etiketiyle satışa sunuyor. Böylece marka, sadece doğal ve temiz beslenmeye özen gösteren bireyler için değil; gluten hassasiyeti sebebiyle özel beslenmesi gereken kişileri de birbirinden lezzetli pek çok katkısız gıda ürünü ile buluşturuyor.

Wefood glutensiz unlar, markanın glutensiz ürünler kategorisinde ilk sıralarda yer alıyor. Ürünlerin kurutma, öğütme, parçalama, yoğurma, paketleme vb. tüm aşamaları, glutensiz mamullere özel tesislerde ve hatlarda gerçekleştiriliyor. Yulaf ezmesinden çikolataya, pirinç patlağından tahine kadar pek çok besin, Wefood kalitesiyle elde edilen glutensiz alternatifleriyle öğünlerine eşlik etmeye hazır! 

  1. Katkısız ve Koruyucusuz Tüketim

Günümüzde raflardaki besinlerin içeriğinde yapay ilavelere sıklıkla rastlanırken, Wefood tabiatın ellerinden beslenmeyi en büyük hedefi haline getiriyor! Bu sebeple Wefood ürünleri herhangi bir katkı ve koruyucu maddesi eklenmeden, tamamen doğal içerik farkıyla ambalajlanıyor. Hijyen sertifikalı ambalajlar sayesinde, ürünlerin doğallığı ve temiz içeriği korunmaya devam ediyor. Wefood ürünleri katkı ve koruyucu maddeler ilave edilmeden üretildiği için, ürünleri açıktan sonra kısa süre içinde tüketmeli ya da hava almayacak şekilde yeniden paketlemelisin. Merak etme, buna değecek!

  1. Her Tadımda Üstün Lezzet Farkı

Herkesin Wefood’u sevme nedeni başka! Seninki de doğal gıdaların gerçek tadına ulaşabildiğin lezzetli ve yoğun aromalı bir tüketim ayrıcalığı olabilir. Wefood, yüksek kaliteli üretim anlayışını somut olarak en çok bu yönüyle kanıtlıyor. Ürünlerin içerisinde yer alan her bir malzeme, doğal coğrafyasında ve mevsiminde yetişmiş olup tam olgunluğa erişmiş gıdalardan seçiliyor. Böylece gerçek lezzete ulaşma imkanı daha çok artıyor. Wefood ürünlerinin lezzet farkını sen de hemen keşfetmek için ham kakao tozu ya da karadut özü gibi pek çok ürünü deneyebilirsin!

  1. Ana Vatanından Birinci Kalite Mahsuller

Wefood ürünlerinin üretiminde ikinci kalite standartlarında olan hiçbir ham maddenin kullanılmadığını biliyor muydun? Öyle ki Wefood, birinci kalite mahsulü tedarik edene kadar gerekirse stoklarını dahi yenilemiyor. Wefood ürünlerinde kullanılan tüm malzemeler, dünyanın neresinde olursa olsun ana vatanından, yani orijinal coğrafyalarından tedarik ediliyor. Örneğin; Wefood Çikolatalı Hurmalı Fındık Ezmesi’nin üretiminde kullanılan fındık Karadeniz Bölgesi’nden, kakao çekirdeği Peru’dan, tarçın ve Hindistan cevizi mamulleri ise Sri Lanka’dan tedarik ediliyor. 

  1. Çocuklara Özel Leziz Ürünler

Wefood, bebek ve çocukların tüketimine özel organik veya yüzde 100 doğal içerikli, katkısız ve koruyucusuz ürünlerini Wefood Kids serisi altında geniş bir ürün yelpazesiyle satışa sunuyor. Ürünlerin her biri, katı beslenmeye geçen bebek ve çocukların kolayca sindirilebilecekleri malzemelerle formüle edilmekte olup, tüketim rahatlığı için özel fiziksel işlemlerden geçiriliyor. Wefood Kids ürün ailesinde organik bebek çorbaları, organik bebek makarnaları, organik bebek unları, organik atıştırmalıklar ve bebeklerin keyifle tüketebilecekleri rafine şekersiz gıdalar yer alıyor. Çünkü onlar bizim minik gurmelerimiz!

  1. Wefood’un Sana Özel Tariflerini Keşfet!

Wefood’un sen ve senin gibi doğal beslenme önceliğine sahip bilinçli tüketiciler için hazırladığı özel tarifleri hemen denemeye ne dersin? İşte, hafif ve besleyici yönüyle çok sevilen Wefood tariflerinden seçkiler: 

8.1. Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı ile Bulletproof Kahve Tarifi

Malzemeler:

 

Hazırlanışı:

  • Hazırladığın kahveye Hindistan cevizi yağını ve ghee yağını ilave et.
  • Ardından üç malzemeyi blender ya da çırpıcı yardımıyla iyice karıştır.
  • Karışım kremamsı bir kıvama kavuştuğunda bulletproof kahven hazır demektir. İsteğe göre kahveni tarçın ve kakule ile zenginleştirebilirsin. 

 

 

8.2. Wefood Organik Spirulina Tozu ile Lezzetli Smoothie Bowl Tarifi

     Malzemeler:

  • 1 su bardağından 2 parmak eksik süt
  • 1 tatlı kaşığı Wefood Organik Spirulina Tozu

    Üzeri için:

  • 1 tatlı kaşığı Wefood Şekersiz Sade %100 Fıstık Ezmesi
  • 1 tatlı kaşığı Wefood Organik Ham Kakao Tozu
  • Donmuş meyve, kuru meyve ve kuru yemiş

    Hazırlanışı:

  • Donmuş muz, süt ve spirulina tozunu dondurma kıvamına gelene kadar blender’dan geçir.
  • Karışımı bir kâseye aktar.
  • Ardından üzerini fıstık ezmesi, donmuş meyve, kuru yemiş, meyve ve kakao tozu ile süsle. Hem gözünü hem de karnını doyuracak öğünün çoktan hazır!

 

Wefood’un temiz içerikli ve birbirinden lezzetli katkısız ürünlerini denemek için daha fazla geç kalma. Hazırlayacağın tarifler ile beslenmene kalite, öğünlerine zenginlik kat!

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin