Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Vinacocha Markası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Vinacocha Natural Wellness, 2018 yılında temiz içerik, sürdürülebilir kozmetik ürünleri ve doğal yaşam gereçleri üretmek amacıyla İstanbul` da kurulan bir Türk markasıdır. %87 si alanında uzman kadınlardan oluşan oldukça deneyimli ve dinamik bir ekibiz. Güzelliğin, gözün görebileceğinin ötesinde birşey olduğuna, ruhun, bedenin ve zihnin bir bütün olarak güzelliği oluşturduğuna inanıyoruz. Ürettiğimiz temiz içerikli & sürdürülebilir ürünlerin bütüncül sağlığımıza, güzelliğimize ''iyi'' gelmesi için çabalıyoruz.

Clean beauty, holistic beauty alanındakİ ürünlerimiz ile Wellness in güzellik tarafında ismimizin anlamı gibi tüm kadınların sevilen bir yol arkadaşı olmak için çıktığımız bir yolculuk içerisindeyiz.

Vinacocha Formüllerinde hangi içerikler var ? : Ürünlerimizi üretirken SLS, SLES, PEGS, Paraben, glikol, petrokimya, sentetik renkler, zararlı kimyasallar ve katkı maddeleri içermeyen hammaddeler kullanırız.

Bu içerikler, tohumundan hasadına ve üretimine kadar hiçbir kimyasal süreçten geçmemiş, doğanın ruhunu taşıyan saf uçucu yağlar, soğuk sıkım sabit yağlar, hidrolatlar ve içeriğiyle ilgili güvenli sınıflandırmalara sahip Hyaluronik Asit, Kolajen, Niacinamide, Ferulic Acid, Ascorbic Acid vb.gibi sofistike hammaddelerdir.

Üretimde kullandığımız aromaterapik yağlar ve hidrosoller ise Güney Fransa, güzelim Ege ve Akdeniz bölgelerimizdeki nitelikli, global sertifikalı üreticilerden litre litre özenle seçilir. Ürünlerimizin tamamı Ar- ge laboratuvarımızda eczacı, kimya mühendisi ve kimyagerlerden oluşan Ar-ge ekibimiz tarafından formül edilir ve global akreditisyonlara uygun bir ortamda üretilir.

Vinacocha ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmez.Kullanılan hammadde ve üretim materyallerinin tümü doğaya saygılı ve sürdürülebilir üretime uygun niteliktedir.

Vinacocha Değerleri :

Adil ticarete, üretimde kadının gücüne ve paydaşlığa inanıyoruz. Biyoçeşitliliği korumanın, toprağa saygının da en büyük paydaşımız olan Doğa 'ya bir borcumuz olduğunu düşünüyoruz.

Türkiye’de %30 geri dönüştürülmüş plastik ambalaj, %30 geri dönüştürülmüş cam ambalaj ve FSC belgeli kağıtlar kullanan ilk markalardan biriyiz.

Bir markanın kuruluş hikayesi, markanın oluşum süreci, değerlerine bağlılığı, doğaya, çevreye, hayvanlara verdiği değer artık tüketici için çok daha ulaşılabilir bilgiler.

Ekolojik kriz ve Sürdürülebilirlik bize göre bir bütün ve bunu gözeten siyaset, tüketim alışkanlıklarımız, doğaya saygılı üretim, yeme, içme, barınma ihtiyaçlarını karşılama biçimimiz; gündelik yaşam pratiklerimize, iş yapış şekillerimize her geçen gün daha çok giriyor.

Güzellik de bir bütün ve ruh sağlığımız, beslenme alışkanlıklarımız, temiz gıda ve su da en az kullandığımız ürünler kadar önemli.. Bu noktada en az yediklerimiz kadar doğaya yakın formlarda, benzer saflıkta ürün kullanımı bize gerçekte ve uzun vadede en büyük faydayı sağlıyor..

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin