Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Göz Makyajında Canlı Renklerin Hüküm Sürdüğü Cesur ve Parlak Gözlerin Sırrı!

Göz makyajında canlı renkler kullananlar bilirler ki bu güzellik trendinden vazgeçmek zordur. Çünkü canlı renklerin getirdiği cesaret ile vurgulanan göz, her bakışında çevresini etkisi altına alır. Biz de çevresini etkisi altına alan bu güzellik trendlerinden favorilerimizi sizinle paylaşmak istedik.,

Pastel Göz Farları

Pastel göz farlarının kullanımı, bebek mavilerinden Euphoria'yı anımsatan soluk morlara ve yeşillere kadar 2023'ü devralan trendlerden biri. Minimal ama renkli bir etki yaratan bu tonlar, maskara ve göz kalemi ile iyi eşleştirildiğinde kusursuz bir görünüm sağlıyor.

Renkli Maskaralar

Rihanna ve Katy Perry gibi sanatçıların favorisi olan renkli maskaralar, bu yıl da cesur ve parlak gözler yaratmada sık sık kullanılıyor. Bazen cilt tonu bazen de göz rengi baz alınarak yapılan bu makyajların arasından favorimiz, mavi gözlerde mor maskara kullanımı oldu.

Simli Gözler Hala Moda

Adından da anlaşılacağı üzere simlerin hakim olduğu bu makyaj trendinde, hem retro hem de modern durmayı şaşırtıcı bir şekilde başarabiliyorsunuz. Bu trend içinde favorimiz; gri ve altın rengi simlerin, siyah eyeliner ve siyah kalem ile yarattığı muhteşem ahenk oldu. Abartılı durmamasına rağmen prenses gibi hissetmenizi sağlayan bu makyajın masallardan ilham alınması da şaşırtıcı bir gerçek 

Gün Batımı

Güzel bir gün batımı manzarası herkesin ilgisini, gün batımını gözünüze taşımanız ise dikkatleri üstünüze çeker. Kırmızı, turuncu, mor ve altın tonlarından oluşan bu sıcak renkli makyaj, hem gece hem de gündüz kullanılabiliyor.

Tavus Kuşu Makyajı

Herkesin rengarenk ve göz alıcı tüyleri ile bildiği tavus kuşlarının göz makyajına ilham vereceği kimin aklına gelirdi ki? Canlı renklerin yarattığı bu cesur ahenk, festivallere ve gece hayatına damga vuran renkli ve canlı göz makyajı trendleri arasından belki de en iddialısı.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin