Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

“Vanilla Girl” Hakkında Bilmen Gereken Her Şey!

"Vanilla Girl" trendi TikTok'ta popüler hale gelen beyaz renkli ve rahat kombinlerden oluşan bir estetiktir. Trend, vanilya rengindeki kıyafetlerin yanı sıra ev düzeni, hafif makyaj rutinleri ve hoş kokulu ürünler gibi bir yaşam tarzını da kapsamaktadır. Bu yeni estetik, giyimin ötesine geçen konfor ve lüksün zevkine dayanan bütüncül bir yaşam tarzı.

“Vanilla Girl” iki özelliğiyle dikkat çekiyor: “rahat” ve "temiz". Sadece beyaz, bej veya çok açık kahverengi gibi nötr tonlarda giyinen biri olarak rahat bir örgü kazak ile tayt ve kısa botları tercih ediyor. Saçları düzgün taranmış ve cildi ağır makyajdan arınmıştır. Sizi evine davet ettiğinde size ev yapımı bir latte sunar, beyaz rahat bir koltuk ve arkada şeker kurabiyesi kokusu size eşlik eder. Şık, zarif ve her şeyden önce çabasız bir stil anlayışı vardır.

“Clean Girl Beauty” gibi “Vanilla Girl” makyajı da minimal makyaj, parlak cilt ve gözler, dudaklarda ve yanaklarda şeffaf renk geçişlerine odaklanır. Saçlara gelince rahat, sade stiller ağırlıklı olarak ön plana çıkar. 

Vanilla Girl Makyajı Nasıl Yapılır?

Makyajınıza temiz ve nemlendirilmiş bir ciltle başlayın. Cildinizi nemlendirdikten sonra bir primer kullanarak makyajınızın dayanıklılığını artırın.

Hafif bir kapatıcı veya BB krem kullanarak cildinizin tonunu eşitleyin. Doğal bir görünüm için pudra kullanımını sınırlı tutun veya hiç kullanmayın. Cildinizin doğal parlaklığını korumak için hafif bir aydınlatıcı uygulayabilirsiniz.

Gözlerde minimalist bir görünüm için nötr tonlarda mat veya hafif ışıltılı bir far kullanın. Ten renginize uygun bir bej, şampanya veya hafif kahverengi tonları tercih edebilirsiniz. Kirpiklerinizi hafifçe kıvırın ve doğal bir görünüm için suya dayanıklı olmayan bir maskara uygulayın.

Kaşlarınızı doldurmak ve şekillendirmek için bir kaş kalemi veya kaş pudrası kullanın. kaşlarınızı aşırı koyu veya keskin bir şekilde belirginleştirmekten kaçının. Kaş jeli ile kaşlarınızı sabitleyin.

Doğal bir yüz görünümü elde etmek için hafif pembe veya şeftali tonlarında bir allık kullanabilirsiniz. Elmacık kemiklerine hafifçe sürün ve dağıtın.

Vanilla Girl makyajında genellikle doğal ve nude tonlar tercih edilir. Dudaklarınıza hafif bir dudak kalemi uygulayarak dudak çizgilerinizi belirginleştirin. Ardından dudak renginize uygun bir nude veya pembe tonunda bir lip gloss veya hafif bir ruj sürün.

Bu adımları izleyerek doğal ve minimalist bir Vanilla Girl makyaj görünümü elde edebilirsiniz

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin