Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Şeffaf-Fresh Bir Cilt, Minik Pembe Dudaklar ve Kusursuz Kore Güzelliği...

Bu yazıda neler var?

Koreli kadınların her yaşta fresh, aydınlık ve dinamik görünümünün altında yatan rutin bakım disiplininde ‘’ayy çok uykum vardı. Makyajla uyuyakalmışım’’ gibi bahanelere yer yok.

Mermer gibi duran kusursuz bir ten istiyorsak tıpkı Koreli kadınlar gibi bunu boşa giden bir zaman gibi görmek yerine cildimize yaptığımız bir yatırım olarak görmemiz gerekiyor. Vadedilen güzelliğin sırrı kendinize ve cildinize zaman ayırmaktan ve tabii ki doğal içerikli muhteşem Kore menşeili ürünlerden geçiyor.

Rutinimizi arındırma ve nemlendirme olarak 2'ye ayırabiliriz.

K Beauty arındırma ritüellerinden adım adım kısaca bahsetmek gerekirse;

 

  •     - Önceliğimiz kirden ve makyaj kalıntılarından arınmış bir cilt olmalı. Pamukla sildim, bitti gibi bir durum yok.
  •     - Makyajımızı sildikten sonra kir ve makyaj kalıntılarından kurtulmak için cildimizi köpük ya da jel bir ürünle bolca köpürtüp, duruluyoruz.
  •     - Hafta da 1 gün yapacağımız peeling ya da yıkanabilir maskeler sayesinde ile de ölü derilerden kurtuluyoruz. Cildimiz kendini yeniliyor ve yumuşuyor. 1 taşla 3 kuş yani.
  •     - Cilt temizliğimiz bittikten sonra cildimizi yine doğal içerikli olan tonikler aracılığıyla nemlendirmeye hazırlıyoruz.

Temizleme rutinimiz de bittikten sonra bizi en çok heyecanlandıran nemlendirme kısmına geçiyoruz.

Nem Bombası Kore Maskeleri

Haftada 2 kez uygulayacağımız nemlendirici ve arındırıcı maskeler sayesinde cildimizin nemini koruma, parlaklık kazanma, kızarıklık önleme ve yaşlanma karşıtı bir etkiye sahip olabiliriz.

Bir Diğer Mucizevi Ürün İse, Esans.

Esans deyince ‘koku mu yani’ diyorsanız değil :) Aslında esanslar bizler için çok yeni ürünler. Yenileyici ve onarıcı etkili esansların cilt bakım rutinimizde vazgeçilmez bir yeri olacağını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

Kore güzellik standartlarının olmazsa olmazı mermer gibi görünen, bembeyaz bir cilt elbette ve üstelik buna sahip olmak için estetik müdahalelere de gerek yok. Beyazlatıcı etkili nemlendirici bakım kremleri ile bu görünüme sahip olmak çok kolay.

Serumlar ile de nemlendiricimizin daha iyi emilip cildimizin aydınlık bir görünüme sahip olmasını sağladık mı tamamız.

 

Göz kremi Mucizesi

Koreli kadınların rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olan göz kremlerini yüzük parmağımızla, tampon hareketlerle uygulayarak göz altı morluklarına elveda diyoruz.

 

Ve ve ve Güneş Kremleri;

UVA ve UVB etkili yüksek koruma faktörlü 2 saatte bir yenilediğimiz güneş koruyucularla lekeler ve kırışıklıkların önüne geçiyoruz.

 

Doğal yağ özlü temizleyiciler ile kirden ve makyaj kalıntılarından arındırdığımız ardından bitkisel içerikli ürünlerle nemlendirdiğimiz cildimizi sporla destekleyip, az tuzlu ve sağlıklı beslenerek içeriden de destekleyerek tüm adımları tamamlamış oluyoruz.

 

Zorlu bir bakım serüveni gibi görünse de kısa zamanda cildinizde gördüğünüz iyileşmenin, sizi bu rutinin devamıyla ilgili motive edeceğine eminiz

 

Bonus


(Bu confidential bir bilgidir!!!) Koreli kadınların bir diğer güzellik sırrı… Yüzlerini yıkadıktan sonra asla havlu kullanmamaları! Bu bilgi aramızda kalsın 😉


Editörün Önerisi
Skinfood ürünlerinin arasında her ihtiyacınıza yönelik bir ürün bulunuyor ama benim bakım rutinimden eksik etmediğim 3 ürün aşağıdaki gibi;

 

Skinfood – Egg White Pore Gözenek Maskesi

Skinfood – Rice Mask Bakım Maskesi

Skinfood – Black Sugar Perfect Essential Peeling

 

Tüm Kore ürünlerine https://flavus.com/collections/kore-kozmetigi/ linkinden ulaşabilirsiniz!

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin