Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Plaj Çantalarının Olmazsa Olmazları

Bu yazıda neler var?

Yaz aylarında en çok vakit geçirdiğiniz yerlerin başında plajlar gelir. Sıcak yaz günlerini serin deniz ve güneş ışığı ile birleştiren plajlar kurtarıcı bir özelliğe sahip. Günün büyük bir bölümünü plajda geçirmek isteyenler yola çıkmadan çantasına neler eklemesi gerektiğini merak eder.

Genel olarak plaj çantalarında bulunması gereken standart ürünler vardır. Güneş koruyucular ve diğer güneş bakım ürünleri bunların başında yer alır. Ultraviyole ışınlardan korunmak için güneş kremlerini mutlaka plaj çantanızda bulundurun.

Plajdayken en çok ihtiyaç duyacağınız ürünler arasında plaj havlusu ilk sıradadır. Bunu takiben duş malzemelerini de çantaya eklemeyi unutmayın. Son olarak plajda keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bilgisayar, müzik, kitap ve çeşitli oyunları da çantaya ekleyebilirsiniz.

Güneş Ürünleri

Plajda geçirilen uzun saatler boyunca güneşten gelen zararlı ışınlara maruz kalmamak için koruyucu ürünlerin desteğine ihtiyaç duyarsınız. Güneş kremi en çok kullanılan ürünler arasında yer alır. Bu nedenle plajdayken 30 SPF ya da 50 SPF güneş koruyucuları tercih etmeyi unutmayın. Sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak için bronzlaştırıcı ve koruyucu etkiye sahip ürünleri plaj çantanıza ekleyebilirsiniz. Bronzlaştırıcı yağ sprey seçeneklerini ya da doğal yağlardan gelen etkileri deneyimlemek isteyebilirsiniz. Bade Natural bronzlaştırıcı güneş yağı ile kusursuz bir bronzlaşma deneyimine ulaşabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri

Güneşin altında uzun süre kalan saçlarınız zamanla yıpranabilir ve renk açılmaları meydana gelebilir. Özellikle plajdayken daha uzun süre kaldığınız için saçlarınızı korumak isteyebilirsiniz. Plajdayken saçlarınızı korumak için kolay uygulanabilir ürünleri çantanıza ekleyebilirsiniz. Rüzgardan ve denizden etkilenen saçlarınızın daima yapısını koruması için Urban Care saç şekillendirici ürünleri çantanıza koymayı unutmayın. Bu sayede saçınıza hacim kazandırabilir, kıvırcık ya da bukleli görünümünü daha kalıcı hale getirebilirsiniz. Urban Care saç şekillendirici ürün çeşitleri için tıklayın.

Plajda saç bakımı nasıl yapılır sorusunun yanıtını arıyor olabilirsiniz. Saç rengi açıcı spreyleri güneşin etkisi ile birleştirerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Durulanma gerektirmeyen saç açıcı spreyler sayesinde plajdayken aradığınız renk tonuna ulaşmanız mmükün. Profesyonel kırılma karşıtı özelliğe sahip olan Colour Specialist renk açıcı ile uzun süren ve kalıcı renk yoğunluklarına ulaşabilirsiniz.

Plajda karışan saçlarınızı kolayca açmak için tarağınızı çantaya eklemeyi unutmayın. Plaj çantasında fazla yer kaplamayan ve fonksiyonel özelliği ile dikkatleri üzerine çeken saç açma tarakları bunlardan biri. Nascita saç açma ve tarama fırçası ile plajda karışan saçlarınızı acıtmadan tarayabilirsiniz.

Rengarenk Havlular ve Plaj Kıyafetini Çantana Atmayı Unutma

Plajda geçirilen uzun saatlerin sonunda çıkış yapmak için pek çok eşyaya ihtiyaç duyarsınız. Özellikle denizden çıktıktan sonra ya da duştan sonra sizi saran bir plaj havlusu olmazsa olmazlar arasında yer alır. Yazın enerjisine uyum sağlayan rengarenk plaj havlularını çantanıza ekleyerek daima elinizin altında bulundurmanızda fayda var. Yedek plaj havlusu tercih ederek kesintisiz bir şekilde denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Güneşlenirken Canın Sıkılmasın

Herkesin plajdayken yapmaktan keyif aldığı farklı aktiviteler vardır. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için gittiğinizde zamanı renkli hale getiren seçeneklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Uzun zamandır çalışmaktan okumaya fırsat bulamadıysanız ertelediğiniz kitabı okumanın tam zamanı. Güneş altında geçirdiğiniz keyifli anları sevdiğiniz kitapla taçlandırabilirsiniz.

Plajdayken müzik olmazsa olmaz diyorsanız plaj çantanıza en sevdiğiniz kulaklığı eklemeyi unutmayın. Gürültü önleyici özelliği bulunan ve pürüzsüz bir ses deneyimi sunan kulaklıklar tercih ederek, plaj gibi kalabalık ortamlardan doğabilecek gürültülerin önüne geçebilirsiniz.

Plajdayken ihtiyaç duyacağınız tüm bakım ürünleri için Flavus ayrıcalığını deneyimleyebilirsiniz.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin