Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Pırıltılı Ciltlerin Mucizesi; Vitaminler

Bu yazıda neler var?

Vitamin! İsmi bile ne kadar pozitif çağrışımlara sahip, değil mi? Eğer sen de vitaminlere sonsuz bir güven duyuyorsan ve vitaminli içeriklere yönelmeye özen gösteriyorsan, hiç de haksız değilsin! Sağlık açısından son derece faydalı olan vitaminler, güzellik için de olmazsa olmaz unsurlar arasında yer alır. Pırıltılı ve sağlıklı bir cilde kavuşmak isteyen herkesin mutlaka tüketmesi gereken vitamin çeşitleri, cilt bakımı ürünlerinin de en önemli bileşenlerindendir. Yüz maskeleri, dudak peelingi, gıda destekleri gibi pek çok üründe yer alan vitaminler, yaşamına eşsiz bir kalite katmana yardımcı olur. Eğer sen de yaşamına etkili bir vitamin desteğinde bulunmak istiyorsan, birbirinden etkileyici vitaminli kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini Flavus.com’da bulabilirsin.

blog img

A, B ve C Vitaminleriyle Güzelliğini Taçlandır

Vitaminler, yaşamsal fonksiyonları destekleyen ve metabolizma gücünü artıran doğal ürünler olmaları sebebiyle pek çok kozmetik ürününde kendine yer bulur. Vitamin içerikli kremler, cildini canlandırmana ve gençleştirmene yardımcı olurken vitamin içerikli gıda takviyesi kapsülleri ise bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut enerjini artırır. Kil maskesi ve aloe vera maskesi gibi cilt maskesi türlerinde de bulunan vitamin çeşitleri, cilt bakım işlemlerine eşsiz bir kalite katar. Cildinin sağlıklı, parlak, canlı ve doğal bir görünüm sergilemesine yardımcı olan vitamin içerikli cilt bakım maskeleri, aynı zamanda yabancı maddelerin ve çevresel faktörlerin cildine zarar vermesinin önüne geçer ve yaşlılık belirtilerini de ortadan kaldırır. Vitamin içeren ürünlerin yaşamına etki eden diğer özellikleri ise şunlardır.

  • B3 vitamininin bir formu olan niacinamide maddesinden içeren cilt bakım ürünleri, cildin rengini eşitler ve farklı sebeplerden ötürü oluşabilecek pigmentasyon sorunlarını ortadan kaldırır. Niacinamide içerikli cilt bakım ürünleri aynı zamanda cildini beyazlatarak kararma oluşumunu giderir. Yaşlanma belirtilerini de gideren etken madde, vücudunda oluşabilecek kırışıklık, yaşlılık çizgisi, kazayağı ve torbalanmaları ortadan kaldırarak canlı ve çarpıcı bir görünüme kavuşmana yardımcı olur.
  • AHA/BHA içeren cilt bakım ürünleri; yüzü temizlemek için kullanılan en etkili seçenekler arasında yer alır. Cilt maskeleri içinde de yer alabilen AHA/BHA, yani Alfa Hidroksi Asitler ve Beta Hidroksi Asitler, ölü hücreleri ortadan kaldırırken ciltteki renk farklılıklarını da giderir. AHA/BHA içeren cilt bakım ürünleri, akne ve sivilce oluşumunu giderirken vitamin bileşenlerinin daha yüksek seviyede etki etmesini sağlar.
  • Asidik bir vitamin türü olan C vitamini cilt bakım ürünlerinde en çok kullanılan vitamin türleri arasındadır. Evde cilt bakımı yaparken kullanabileceğinC vitamini içeren krem ve maskeler, cildinin kolajen ve elasten üretmesini hızlandırır ve böylece yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırır. Antik çağlardan beri kullanılan güzellik sırları arasında yer alan C vitamini, evde yüz maskesi yapanlar tarafından da sıklıkla tercih edilir.
  • En etkili vitaminler arasında yer alan biotin; krem, maske, losyon, tonik gibi çok sayıda cilt bakım ürününde sıklıkla kullanılır. Biotin içerikli cilt bakım ürünleri, cildine nemlendirici bir etkide bulunarak kuruluk, çatlama, yıpranma gibi sorunların önüne geçer. Tahriş, kızarıklık, pullanma ve döküntü gibi cilt sorunlarını da önleyen biotin, bu sayede her zaman canlı, genç ve sağlıklı görünmene yardımcı olur.
  • Cilt sağlığını koruyan, hücrelerin gelişmesini ve sağlıklı bir şekilde çoğalmasını sağlayan D vitamini de cilt bakımı açısından son derece faydalıdır. Bağışıklığı güçlendiren D vitamini, bu sayede yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırır ve daha canlı bir cilde kavuşmana olanak tanır.

 

blog img

Kolajenin ve Organik Ürünlerin Sırrını Keşfet!

Kozmetik ürünleri, yoğun şekilde vitamin içermeleri sayesinde dilediğin cilt bakım işlemini kolayca gerçekleştirebilmene olanak tanır. Flavus.com’da bulabileceğin ve yoğun şekilde vitamin içeren Bepanthol cilt bakım kremi, etkili bileşenleri sayesinde cildinde bariyer etkisi oluşturarak cildinin nem oranını dengeler. Bu sayede cildini yaşlılık belirtilerine, güneşin zararlı etkilerine, olumsuz hava koşullarının oluşturabileceği yıpranmalara karşı koruyan krem, vücut genelinde güvenle kullanılabilir. Vücut tarafından doğal olarak üretilen ve cildin bağ dokusunu güçlendirmekle görevli olan kolajen, kimi durumlarda yetersiz kalabilir. Bu gibi problemlerle karşılaştığın dönemlerde kullanabileceğin kolajen ve vitamin içerikli cilt bakım ürünleri ise cilt sağlığını geliştirmene ve etkili bir görünüm kazanmana yardımcı olur.

Pırıltılı ciltlerin vazgeçilmezleri olan vitaminler, gül suyu toniği gibi günlük olarak kullanabileceğin ürünlerde de bulunur. Tonik ve yüz yıkama sularında yer alan yoğun vitamin içeriği, makyaj sonrasında cildini temizlemeni kolaylaştırırken makyaj malzemelerinin cildinde yorgunluk, yıpranma, yaşlanma gibi olumsuz etkilere yol açmalarını da önler. Vitamin içerikli kişisel bakım ürünleri arasında saç serumları, maskeleri ve saç bakım kremleri de yer alır. Saç diplerini uyararak kan akışını hızlandıran ürünler, bu sayede saçlarının daha gür, canlı ve sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlarken boyalı ve işlem görmüş saç tellerinin yıpranmasının da önüne geçer.

blog img

Evde Biotin ve C Vitamini İçerikli Maske Yapımı

Vitaminlerden yararlanmak istiyorsan Flavus.com’daki vitamin spreyi ya da vitamin kapsülü gibi ürünleri kullanabilir ya da vitamin içerikli yüz ve cilt maskeleri yapabilirsin. Evde yüz maskesi yaparken maske içeriğine yumurta, bal, limon, kil gibi organik ürünler ekleyerek maskelerinin vitamin açısından zengin bir hâle gelmesini sağlayabilirsin. Kuru ciltler için maske yaparken ise aloe vera, avokado, kivi, salatalık gibi nemlendirici etkiye ve yoğun vitamin içeriğine sahip doğal ürünlerden yararlanabilir ve böylece hem son derece zengin hem de etkili maskeler oluşturabilirsin.

Maskelerini ve cilt bakım ürünlerini hemen satın almak için Flavus.com tarafından sana özel olarak bir araya getirilen seçeneklere göz atabilirsin. Zade Vital, Jowae, The Ordinary, Sambucol ve Iunik gibi dünyaca ünlü markaların birbirinden kaliteli ürünleriyle tanışarak pırıltılı bir cilde kolayca kavuşabilir, makyaj yapmadan göz kamaştırıcı görünmenin sırlarını keşfedebilirsin.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin