Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Perma ile 80'li Yıllara Keskin Dönüş

Kimseyi panikletmek istemem ama perma geri döndü 80’li yıllarda en havalı, en asi görünümün sırrı şüphesiz ki perma idi. 2020 yılının trendi permayla ise 80’li yıllara keskin bir dönüş yapıyoruz. Perma demişken, 80’lerde popülaritesinin zirvesini yaşayan Dirty Dancing’de ki Jennifer Grey ve When Harry Met Sally’de ki Meg Ryan’a selam çakmadan olmaz. Tarih her zaman tekerrürden ibarettir.

 

 Peki perma nedir merak ediyor musunuz? Gelin detaylı bir şekilde inceleyelim;

Kalıcı dalgaya daha modern bir yaklaşım istiyorsanız ve sönük, hacimsiz saçlardan sıkıldıysanız perma tam size göre bir uygulama olacaktır. Saçlarınızın uzun süre hacimli ve kıvırcık formda kalmasını sağlamanın en pratik yolu da diyebiliriz. 80’li yıllarda kullanılan ilaçların aksine gelişmiş, saçı yormayan, yıpratmayan ilaçlar ve fazla ısıdan kaynaklanan hasarı engellemek için birden fazla teknik geliştirildi. Eskiden yapılan uygulamalarda tek bir bukle seçeneği varken günümüzde yapılan permalarda daha büyük ve geniş dalgalar yaptırabilmek mümkün hale geldi.

 

 

Biraz da permanın aşamalarından bahsetmek gerekirse;

  • - Temiz saça uygulanan özel olarak geliştirilmiş solüsyonlar uygulanır.
  • - Saçlar perma çubukları ile sarılır,
  • - Isı uygulaması yapılarak muhteşem dalgaları kalıcı hale getirilir.

Tabii bunun için kuaförde geçirilecek 3-4 saati gözden çıkarmanız gerekecektir. Permanın saçlarınızda ki kalıcılık süresi ise 2 ila 4 ay arasındadır.

En çok merak edilen konulardan biri ise; Permadan Sonra Saç Bakımı Nasıl Olmalı?

İşte yanıtları;

 Yeni bir saç bakım rutinine hoş geldiniz. Bildiğiniz her şeyi unutun J Öncelikle buklelerinizi kaybetmemek için 48 saat boyunca saçlarınızı yıkamamız gerekmektedir.  Uzmanlar tarafından önerilen bakım ürünlerinin ise; protein açısından yüksek ve nem içeriğinin düşük olması gerekiyor. Sülfatsız şampuanlar kullanmakta fayda olacaktır.

 

Editör tavsiyesi

Loreal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Şampuanı ve Loreal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Kremi tavsiyelerimiz arasında en uygun fiyatlı ve en ihtiyaca yönelik ürünler olacaktır.


 

Tabii bu kalıcı işlemi yaptırmadan önce bir fönle ya da maşa ile deneme yapmakta fayda var. Son pişmanlık neye yarar diye türkü tutturmayı hiçbirimiz istemeyiz.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin