Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Makyajınızı Yaz Mevsimine Uyarlayın

Bu yazıda neler var?

Her kadının kullanmaktan büyük keyif aldığı bazı makyaj ürünleri vardır. Özellikle mevsim koşullarına göre kullanılan makyaj malzemesinin türü ve yapısı değişebilir. Yaz aylarında ise çoğunlukla hafif ve renkli makyaj ürünleri ön plana çıkar.

Makyaj için belirlediğiniz rutinden ayrılmamak için yaz aylarına özel bir makyaj uygulamıyor olabilirsiniz. Sıcak hava koşulları ve ter nedeniyle bozulan makyajın önüne geçmek için mevsime özel bir rutin oluşturmanız şart.

Makyaj malzemeleri arasında seçim yapmadan önce yaz boyunca kullanmayı düşündüğünüz ürün seçeneklerini belirleyebilirsiniz. Özellikle kusursuz bir cilt için suya ve tere dayanıklı fondötenleri makyaj malzemeleriniz arasına eklemeyi unutmayın. Göz yoran ya da yüzünüzde ağırlık yapan yoğun bir makyaj yerine güneş kremi, fondöten ve rimel üçlüsünden oluşan rutinleri hayatınıza dahil edebilirsiniz. Ruj konusunda kararsız kalıyorsanız açık renkli ve parlak ürünlerle yazın enerjisini yüzünüze taşıyabilirsiniz. Son olarak cildiniz için likit ürünler tercih ederek doğal ve kalıcı bir bitiş yakalayabilirsiniz. Cilt tipinize ve beklentinize uygun fondöten seçenekleri için tıklayın.

İlk Adım Her Zaman Güneş Koruyucu

Her zaman makyaj yapmadan önce uygulanması gereken ilk şey etkili bir güneş koruyucu sürmektedir. Güneş koruyucu kremler cilt yapısına göre farklı içerikler sunar. Bu nedenle kuru ve nemli bir cilt tipine sahipseniz ürün içeriklerinin size uygunluğunu kontrol ederek seçim yapabilirsiniz. Kuru ciltler için sunulan güneş kremlerinin nemlendirici özelliği ile cildinizi makyaja hazırlayabilirsiniz. Nemli ciltler için de ideal dengeyi sağlayan güneş koruyucu ürünleri tercih edebilirsiniz. Ultraviyole ışınların cildinize verdiği görünen ve görünmeyen olumsuz etkilerden korunmak için daima güneş kremini makyaj rutinlerinize eklemenizde fayda var. 30 ya da 50 SPF bir güneş kremi ile makyaj altı için koruyucu bir kalkan oluşturabilirsiniz. Aradığınız marka ve özelliklere sahip güneş kremi seçeneklerine ulaşmak için tıklayın.

Likit Ürünlerle Yüzüne Renk Ver

Yaz aylarında güneş, deniz ve kum üçlüsü ile yoğun bir zaman geçirdiğiniz için cildinizde çeşitli deformasyonlar oluşabilir. Güneşten etkilenen cildinize parlak ve canlı bir görünüm katmak için en iyi alternatif likit ürünler.

Stick bir allık ve likit sayesinde yüzünüz için doğal ve kalıcı bir dokunuş yapabilirsiniz. Likit makyaj ürünleri ile parlak ve yaza uygun canlı renkleri yüzünüzde taşıyabilirsiniz. Özel yapısı ile karşınıza çıkan likit aydınlatıcılar sayesinde tek bir ürünle kalıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dilerseniz likit aydınlatıcıları fondötenin içine ekleyerek birden fazla etkiyi bir araya getirebilirsiniz. Canlı renkleri ile sizin kendine çeken Maybelline likit allıklar için tıklayın.

Işıldamaktan Korkma

Yaz aylarının sıcaklığı moda, makyaj ve günlük yaşam başta olmak üzere pek çok alanda kendini gösterir. Hafif makyaj ve ürünlerin geniş yer kapladığı yaz aylarında göz alıcı renklerden oluşan bir makyaj rutini oluşturmak isteyebilirsiniz. Yazın enerjisine uyum sağlayan parlak oje, far ve likit ürünler tercih ederek harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Makyajınızı yaza uyarlarken Maybelline New York Lemonade Craze far paleti birçok ihtiyacınızı karşılayacaktır. Şeftali ve pembe tonlarını içeren Lemonade Craze, aynı zamanda highlighter olarak da kullanılabileceğinden yaz aylarında tam bir “çantana at çık!” ürünü.

Şeftali tonları far paleti ile parlak ve ışıl ışıl bir göz makyajı yapabilirsiniz. Tırnaklarınızda da aynı ışıltıyı yakalamak için Golden Rose sedefli oje seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Makyajını Sabitlemeyi Unutma

Kalıcı, bulaşmayan ve kolayca akıp gitmeyen bir yaz makyajı her kadının hayali. Özellikle sıcak yaz günlerinde ter ve suya karşı dayanıklı bir makyaj yapmak isteyebilirsiniz. Makyajınızın kalıcılığını artıran makyaj sabitleyici spreyler sayesinde bunu yapmak çok kolay. Redist makyaj sabitleme spreyi farkını deneyimleyerek 24 saate varan kalıcılığa sahip olabilirsiniz.

Bonus: No Makeup Makeup

Yokmuş gibi duran makyaj olarak adlandırılan no makeup makeup trendi son yıllarda oldukça popüler. Daha hafif ve doğal bir görünüm yaratmak için tercih edilen bu yöntem özellikle yaz aylarında daha çok tercih ediliyor. Uygulaması kolay gibi gözüken ancak fazla detay isteyen bir makyaj trendi.

No makeup makeup trendinde cildin doğal ve canlı görünümü ortaya çıktığı için fondöten yerine daha hafif yapıya sahip içerikler yerinde olacaktır. Bunun için cilt yapınıza göre BB krem ya da CC krem seçeneklerine göz atabilirsiniz. L'oréal Paris C'ést Magic Bb Krem 04 Medium hem nemlendirme hem de aydınlatıcı özelliğiyle karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda SPF desteğiyle cildinizi güneş ışınlarına karşı korumanızda da etkili oluyor.

Canlı ve aydınlık bir bitiş yakalamak içinse highlighter ile son dokunuşu yapabilirsiniz. Göz makyajında ise göz çekikliği yaratan bir makyaj tercih ederek çok daha dinamik görünebilirsiniz. Hayal ettiğiniz görüntüye ulaşmak için fırça seçiminin ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. No makeup makeup trendinde beklediğiniz görüntüyü yakalamak için likit ürünler tercih etmeyi unutmayın.

Aradığınız tüm makyaj markalarına ve ürünlerine Flavus farkı ile ulaşabilirsiniz.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin