Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Kışa Özel Oje Fikirleri

Kışa Özel Oje Fikirleri

Renklendirmekten hoşlandığımız ama bir o kadar da zorlandığımız durum ojenin rengini ve tarzını seçmek olmuştur her zaman. Oje konusunda ortaya çıkmış pek çok tarz ve trend var. Ama kış aylarında hangi renkleri tercih etmeliyiz ve farklı nasıl oje stilleri yapabiliriz? Tüm bu soruların cevabını merak ediyorsanız yazımıza göz atın.

Bu kış sezonunda naturel ve nude tonlar yine ön plana çıkıyor. Özellikle manikür yaptıktan sonra açık tonlarda bir oje sürmek temiz ve doğal bir görünüm kazandırıyor. Tırnaklarımız istediğimiz renk ve şekillerde süslediğimiz tuvaller gibidir. Kendimizi özgür hissetmemize yardımcı olurlar. 

Her zaman olduğu gibi sade tonlar yine ön planda. Toprak tonlarıyla boyadığınız tırnaklarınıza simli oje ile desenler yapmak ve ışıltı vermek bu kış farkınızı ortaya koymanıza yardımcı olacaktır. Fakat sadelikten hoşlanmayan biriyseniz canlı renklerle tırnaklarınızı boyayabilirsiniz. Bu göz alıcı renkleri istediğiniz gibi kombinleyebilir ve desenler yaratabilirsiniz. Elbette ki kış sezonunu yansıtan en iyi tasarımlar soğuk havanın ruhunu yansıtanlardır. Pastel tonların bu desenlerle buluştuğu tırnaklar kışın en fazla ön plana çıkan tasarımlar olmuştur. Kışın tırnaklarda sade ve şık tasarımlar ön plana çıkıyor. Kırmızı ve beyazın uyumu ile yapılan ve minimal desenler kullanılan tasarımlar bu yılda oldukça ilgi gördü. 

Sürekli renk uyumlarından bahsettik sıra desen tercihlerinde. Kış aylarında çizgili desenler ön plana çıkıyor. Çizgili desenlerin kırmızı veya mavi gibi canlı renklerle buluşması harika bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca leopar desenlerde bu yıl trendlerde yerini koruyor. Tırnakların üstüne özellikle minimal olarak leopar desenleri çizmek kışın özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz şık tasarımlardan biridir. Leopar desenli tırnaklarınızın üstüne inci ya da parlak mücevherler yapıştırabilirsiniz bu sayede gerçekten şık ve orijinal bir görüntü elde edebilirsiniz. Son olarak da mavi , beyaz ve yeşil oje kullanılarak tırnak üzerinde yapılan kış temalı minimal desenlere geldik. Tırnaklarınızın üstüne çam ağacı ve kardan adam gibi kış ruhunu yansıtan desenlerle süslemek çok tatlı ve doğal bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin