Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Kış Makyajı Sanatı

Bu yazıda neler var?

Kış makyajı denince aklımıza gelen koyu tonlar, bize kışın güzel bir makyaj için en uygun mevsim olduğunu hatırlatıyor.

Kış makyajı sanatını ve ürünleri daha yakından incelemeye ne dersiniz?

Kışın gelmesiyle beraber makyaj tonlarımızda koyulaşma başlıyor ve yüzümüz farklı boyutlardaki renklerle ekstra bir çekicilik kazanıyor. Makyajda favori mevsimimiz olan kışın gelmesiyle çarpıcı dudaklar ve koyu far paletleri vazgeçilmezlerimiz oluyor.

Kışın yapacağın makyajı bir sanata çevirmek için yapman gerekenleri keşfetmeye başla!

Aydınlık Bir Ten

 

Kışın kuruyan cildimizdeki parlaklığı geri kazanmanın en kolay yolu zevkine uyan bir aydınlatıcı paletidir. L'oréal Paris La Vie En Glow Aydınlatıcı Palet, cildine doğal bir ışıltı katarken görünümünü daha canlı ve sağlıklı bir hale getiriyor. Ayrıca hafif dokusu ve kolay uygulaması ile cildinle kolayca bütünleşiyor. Hindistan cevizi yağı içeren ilk aydınlatıcı palet olan L'oréal Paris La Vie En Glow yüzüne aydınlık bir görünüm kazandırırken cildini besliyor.

 

Buğulu Gözler ile Fark Yarat

 

Gizemli ve buğulu gözlerin cazibesine kim hayır diyebilir ki? Kış makyajı için tercih edeceğin klasik, iddialı ya da dinamik renkler enerjine bambaşka bir hava katacak. Note 5'Li Far renkleri göz makyajına enerjik bir hava katarken sana buğulu bakışlar kazandıracak.Klasik ya da alternatif tonlar ile tarzını ortaya koyacağın yeni kış makyajın için Note 5'Li Far paleti seninle. E vitaminli formülü ile hassas göz kapağını korurken dağılmayan yapısı ile kolayca uygulanır. Güçlü pigmentleri ile derin bakışlar yaratır.

Güçlü Kirpik Etkisi

Buğulu gözlerden bahsetmişken bakışlara derinlik katan maskaradan bahsetmeden geçemeyiz! Güçlü bakışanların olmazsa olmazı, tek tek ve özenle ayırdığımız kirpiklerimiz için önerimiz Golden Rose Wonder Lash Mascara.

Mükemmel yapısı, özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinize 12 kata kadar hacim kazandıran Golden Rose Wonder Lash Mascara ile daha çarpıcı bakışlara sahip olabilirsin. Kolay uygulanan yapısı ile en kısa ve düz kirpikleri yapışmadan tek tek ayrılarak hacim kazanır. Ayrıca pro vitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü kirpiklerinizi besler ve güçlenmesine yardımcı olur.

Sağlıklı Görünümün Cool Hali

Allık demek, kışın solgun görünen cildimize sağlık katmak demek! Kış makyajı için sağlıklı ve cool bir görünüm kazanmana yardımcı olan allıklar cildine daha sıcak bir hava katar ve cilt tonunu yumuşatır.

Pastel Show Your Mood Wild Allık, hayatına renk katmak isteyen ve her an özel hisseden kadınlar için geliştirildi. Yanaklara tek dokunuşta doğal bir etki bırakan ve sıcak renklerden oluşan Wild allık paleti cesaretiyle her zaman ilham veren kadınlar için capcanlı bir kış makyajı sunuyor.

İddialı Dudak Tonları

Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan koyu ruj tonlarının modası hiç geçmiyor. Günlük stilinize uygun ve kış günlerine renk katacak rujlar makyajların vazgeçilmez tamamlayıcısı. Çarpıcı dudakların ile kışa enerji katan bir hava yaratmak için koyu kahverengi rujlar senin için birebir.

Ruj tazeleme alışkanlıklarını geriden bırakan 6 saate kadar kalıcı Maybelline New York Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj ile tanış. Bulaşmayan ve kuruluk hissi bırakmayan mat formülüyle makyaj deneyimini sizin için kolay hale getirir. Özel uygulama ucuyla tek sürüşte mat etki bırakan Maybelline New York Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj kış makyajını bir sanata çevirmek ve dikkatleri üzerine çekmek için gizli silahın.

Kış makyajı detaylı incelikleri olduğu kadar keyifli ve iyi hissettiren bir stil yaratır. Tercih edeceğiniz doğru ürünlerle kusursuz bir kış makyajı yapmak için en iyi ürünleri senin için listeledik.

Kış makyajı için editörün son bir önerisi daha var!Skinfood Salmon Concealer Kapatıcı Krem’in içindeki bileşenler cildini beslerken göz çevresine daha canlı ve genç bir görünüm kazandırır. Yaşlanma etkisini yavaşlatırken kusursuz görünmenin sırrını keşfedin.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin