Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Hibrit Formül Nedir?

Güzellik Dünyasının En Yeni Trendi: Hibrit Formül

Modada olduğu gibi kozmetik ve güzellik alanlarında da trendler her yıl değişiyor ve yeni trendler ekleniyor. Hibrit formül bu trendlerden biri. Ayrıca hibrit formüllü güzellik ürünleri de oldukça popüler oldu. Hibrit formül basit olarak bir üründe çok işlevlilik aramaktır. Yani sadece bir üründen bir sürü fayda sağlamaya hibrit formül denir. Her biri birbirinden işlevli hibrit formüllü ürünler bulunur. Örneğin hibrit formüllü makyaj altı baz ürünleri sadece makyaj bazı olarak kullanılmaz aynı zamanda içerisindeki özel bileşen ve teknolojilerle yaşlanma karşıtı bir etkiye de sahiptir. Satın aldığınız bu hibrit formüllü makyaj bazı cildinize hem koruma hem de harika bir cilt bakımı yapar.

Hibrit formül kullanımının en popüler olduğu kozmetik ürünlerinden biri de renkli nemlendiricilerdir. Aslında adından da anlaşılacağı üzere hibrit formüllü renkli nemlendiriciler cildi nemlendirip koruyor ama aynı zamanda içerisindeki bileşenler sayesinde cilt tonunu eşitliyor. Güzellik dünyasında büyük yankı yaratan bu hibrit formüllü renkli nemlendiriciler, cilt rengini eşitliyor ve cilt kusurlarını gizliyor. Doğal bir görünüm sağlayan bu ürünler gün boyu kendini yeniliyor ve cildin esnekliğini artırıyor. Günlük hayatınızdaki karmaşada hızlıca bir makyaj yapmak, cildinizi nemlendirip korumak ve aynı zamanda cilt kusurlarını kapatmak için tek yapmanız gereken çok işlevli bu hibrit formüllü renkli nemlendiricilerden kullanmak. Bu sayede zamandan tasarruf yapmış olursunuz.

Maskara kullanmak makyajın olmazsa olmaz ve tamamlayıcı parçasıdır. Bu bağlamda kolay sürülebilen ve hacim veren maskaralar çok tercih edilir. Son zamanlarda hibrit formüllü maskaralar bu bağlamda trend olmaya başladı. Yenilikçi, hem uzatan hem de kıvırma etkili olan hibrit maskaralar silikon fırçalarıyla kirpikleri tek tek ayırır ve hacim verir. Bu hibrit maskaraların bir diğer harika özelliği de içerisindeki bitkisel kolajen sayesinde kirpikleri besler ve onarır. Ayrıca kirpiklere dolgunluk verir ve korur. Hibrit formüllü kozmetik ürünleri tek üründe sağladığı pek çok işlev sayesinde popülerleşmeye devam edecek ve her kızın makyaj çantasında bu ürünler vazgeçilmez yerini almış olacak. 

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin