Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Ferulic Asit Nedir?

Ferulic Asit Nedir?

Antioksidanların cilt üzerindeki etkilerini ve faydalarını bilmeyen yoktur. Ferulic asit de bu antioksidan maddelerinin en güçlülerinden biridir. Bu yüzdendir ki ferulic asit pek çok kozmetik ürününde ve cilt serumlarında sıklıkla kullanılıyor. Ferulic asit, bitkisel kaynaklardan elde edilen doğal bir bileşendir. Böğürtlen, zeytin, kepek, yulaf ve pirinç gibi besinlerden elde edilen ferulic asit, cilt bakım ürünlerinin bileşenleri ile buluştuğunda cilt üzerinde muazzam etkiler oluşturuyor. Peki, ferulic asitin cilt üzerindeki güçlü etkileri nelerdir? Bu asitin bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi nedir? Tüm bu soruların cevabı için yazının devamına göz atın.

Cilde Faydaları Nelerdir?

Cilt bakımı sağlığımız açısından büyük önem taşır. Cilt bakımını düzenli olarak yapmanız ayrıca cildi ölü deri ve yağlardan arındırmanız gerekir. Cilt temizliği için üretilen pek çok bakım ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler farklı bileşenler ve asitler içerir. Ferulic asit içeren bakım ürünleri cilt görünümünü yeniliyor. Bu asidin en yaygın özelliği cildin yaşlanma belirtilerini önlemesi ve azaltmasıdır. Cildi olumsuz etkileyen serbest radikalleri nötrleyerek cildin ideal görünümünü korumasına yardımcı oluyor. Ferulic asit cilt dokularını güçlendirir ve bu sayede cildi güneş ışınları gibi zararlı koşullardan korur. Düzenli olarak cilde ferulic asit kullanımı cildin aydınlık, pürüzsüz ve sıkı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.


 Bu asit serumlardan kremlere, maskelerden dudak bakım ürünlerine kadar birçok cilt bakım ürününün bileşenlerinden biri olmaktadır. Bu tür cilt bakım ürünleri daha çok yaşlandırma karşıtı etki ve cilt yenilenmesi için kullanılıyor. Bu da ferulic asitin daha çok olgun ciltlere yönelik bakımlarda daha çok tercih edildiği söylenebilir. Ancak cilt üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olmayan ferulic asit, Farklı yaş ve cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ferulic asidi uygulamak kolay değil çünkü bu asit evdeki imkanlarla elde edilebilen ve cilde doğrudan uygulanabilen bir madde değil. Bunun yerine uygun dozda ferulic asit içeriği ile üretilen ve güvenli ve etkili sonuçlar vadeden cilt bakım ürünlerinden yararlanabilirsin. Üstelik bu ürünler ferulic asit ile birleştiğinde cildinizde harikalar yaratabilir!

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin