Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Eye Patch Nedir?

Eye Patch Nedir?


Ne kadar uyusak bile sabah kalktığımızda göz çevresinde şişlik ve çizgiler az da olsa olabilir. Günlük hayat temposunda sık sık yorulurus-z ve dinlenmeye ihtiyaç duyarız. Aynı şey vücudumuz için de geçerlidir. Sabah kalktığınızda veya gün içerisinde göz çevreni parlak ve daha canlı görmek istiyorsan hayatına eye patch ürünlerini eklemenin tam sırası! 

Sabah ne giyeceğine karar verirken, kahveni yudumlarken veya yüzünü yıkarken kısa zamanda eye patch ile göz çevresini güne hazırlayabilirsin. Göz çevresini saran bu eye patch yani göz maskeleri kısa sürede hızla etki gösterir. Bu özelliği sayesinde pek çok kişinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. 

Eye patch (Göz altı maskesi) ne işe yarar?         

Eye patch yorgun görünen göz çevresini canlandırmaya yarar. Göz altı morluklarının oluşmasını engeller ve kuruyan göz çevresini nemlendirmeye yardımcı olur. Göz altı maskesi ayrıca göz çevresini sıkılaştırıcı etkiye de sahiptir. Böylelikle yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır ve ışıl ışıl parlayan gözlere sahip olursunuz. Bu canlandırıcı ve tazeleyici göz altı maskeleri pratik kullanımı ile göz çevresine kısa sürede enerji sağlıyor ve canlandırıyor. Ayrıca eye patch içerisindeki güçlü bileşenler göz çevresindeki deriyi besliyor ve yeniliyor. Hidrojel yapılı eye patch maskeler çoğunlukla esans veya serumla doludur ki bu da göz altı çevresindeki şişlik ve torbaları yok etmeye yardımcı olur. 

Eye patch uygulamak da bir o kadar kolay bir işlemdir. Öncelikle göz çevresini temizlemelisin. Tercihen bir tonik yardımıyla temizlemeniz daha faydalı olacaktır. Sonra eye patch maskelerinin özel spatulası ile kutudan maskeyi çıkarın ve göz çevresine yerleştirin. Son olarak maske etkisini iyice göstersin diye 5-10 dakika beklemeniz gerekir. İşte, tüm yapmanız gereken bu! Eye patch tüm bu süre zarfında sizi işinizden alı koymayarak göz çevresinde oluşan sorunları, yorgun görünümü giderir ve göze canlılık katar. Eye patch maskelerinin bu denli sevilmesinin ve kullanımının giderek artmasının sebebi de pratik ve hızla sonuç vermesidir. Sizde gözlerinize canlılık gelsin istiyorsanız eye patch maskeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin