Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Evde Uygulanabilecek Pratik Bakım ve Güzellik İpuçları

Bu yazıda neler var?

Güzellik, hiç şüphesiz ki tüm kadınların ortak ilgi alanlarından biri. Peki birbirinden basit ipuçlarına dikkat ederek daha da çarpıcı bir görünüme kavuşmaya ne dersin? Eğer yanıtın evetse senin için hazırladığımız basit güzellik ipuçları rehberine göz atabilir ve makyajsız hâlinle bile kolayca göz kamaştırmanın sırlarını keşfedebilirsin. Evde uygulayacağın basit yöntemlerden daha fazlasını istersen Flavus.com tarafından sana sunulan birbirinden kaliteli kozmetik ürünlerine göz atabilirsin!

blog img

Yüz ve Vücut Maskesi Yapımının Püf Noktaları

Daha güzel, sağlıklı ve genç bir görünüm sergilemek için maske uygulamasına özen göstermende büyük yarar bulunur. Peki yüz maskeleri ve genel olarak vücuda uygulanan cilt maskeleri nasıl yapılır? Kusursuz bir cilt bakımı için aşağıdaki ipuçlarından yararlanabilirsin.

  • Evde maske yaparken ilk olarak hangi cilt sorununa çözüm bulmak istediğine ya da cildinin hangi yönünü ön plana çıkartman gerektiğine karar vermende yarar bulunur. Cilt kurulukları, cilt yağlanmaları, akneler ve yaşlılık belirtileri için farklı maske yöntemleri uygulaman gerekir.
  • Cilt lekelerinden kurtulmak ve cildinin nem oranını dengelemek istiyorsan kil maskesi uygulamalarına başvurabilirsin. Evde kil maskesi yapmak için ise yarım su bardağı organik kile 5 damla limon suyu ekleyebilir ve elde ettiğin karışımı sıcak su katarak macun hâline getirebilirsin. Sonrasında maskeni 20 dakika boyunca yüzünde tutarak cilt kuruluğu, lekelenme ve pigmentasyon gibi cilt sorunlarından kolayca kurtulabilirsin.
  • Kuru ciltler için maske yapmak istersen, aloe vera maskesi, kivi maskesi ya da salatalık maskesi gibi cilt maskeleri ile hedefine kolayca ulaşabilirsin. Aloe vera maskesi yapmak için bir kaşık balın içine bir tutam aloe vera yaprağı katarak birkaç damla limon suyu sıkabilir, elde ettiğin karışımı yüzüne yedirerek 20 dakika boyunca tutabilirsin. Kivi, salatalık ya da avokado maskeleri için ise aloe vera yaprakları yerine seçtiğin meyvenin yarısını ekleyebilirsin. Katı parçalı maskeleri blender aracılığıyla kolayca macun hâline getirebilir, yüz maskeni haftada en az bir kez uygulayarak nem oranı dengeli bir cilde kolayca kavuşabilirsin. 
Eğer maskeni sivilce ve akne gibi kusurlardan kurtulmak, yüz temizlemek için yapmak istiyorsan çilek maskesini tercih edebilirsin. 6-7 adet çileği blender aracılığıyla macun hâline getirdikten sonra karışımın içine 2 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt ekleyebilir ve elde ettiğin maskeyi cildindeki sorunlu noktalara yavaşça yedirerek uygulayabilirsin. Haftada 2 ya da 3 kez uygulayacağın bu maskeyle her türlü sivilce, akne, yağ birikimi ve cilt kuruluğunu rahatlıkla çözebilirsin. Dilersen Flavus.com’dan Skinfood Honey Mustard akne karşıtı maske alarak aknelerinden kısa sürede kurtulabilirsin.
blog-img

Küçük İpuçlarıyla Cilt Kaliteni Koru

Evde uygulayabileceğin güzellik sırları ile cilt bakım seviyeni artırabilir ve daha çarpıcı bir görünüme kavuşabilirsin. İşte dikkat edebileceğin ipuçları!

  • Evde yüz maskesi yaparken yaptığın karışımı yalnızca tek bir kez kullanmaya özen göstermelisin. Her seferinde yeni bir maske karışımı hazırlayarak doğal ürünlerden maksimum seviyede fayda sağlayabilirsin.
  • Makyaj yaparken ya da yüzünü derinlemesine temizlerken gül suyu toniği gibi organik içerikli ürünlere yönelerek cildini hem makyaj malzemelerinin hem çevresel faktörlerin yıpratıcı etkilerinden koruyabilir, aynı zamanda vitamin içeriğiyle besleyebilirsin.
  • Dudak peelingi, ayak maskesi gibi yöntemler deneyerek vücudunu kusursuz bir görünüme kavuşturabilir, cildinin hiçbir noktasında sertleşme, kurulaşma, döküntü, nasırlaşma, kazayağı ve kırışıklık oluşmamasını sağlayabilirsin.
  • Kişisel bakım işlemleri esnasında el ve yüz havluları yerine tek kullanımlık kâğıt havlu modellerini tercih edebilir ve böylece cildine mikrop, virüs, bakteri gibi zararlı unsurların temas etmesini engelleyebilirsin.
  • Cildine daha parlak bir görünüm ve daha sağlıklı bir doku kazandırmak istiyorsan kolajen üretimini artırmak üzere evde hazırlayacağın cilt bakım ürünlerine C vitamini içeren organik meyve ve sebzelerden ekleyebilirsin. Kolajen içerikli cilt bakım ürünleri kullanmak istiyorsan aradığın tüm ürünleri ve daha fazlasını Flavus.com’da bulabilirsin.
  • Saçlarına daha parlak ve etkileyici bir görünüm kazandırmak için 2 yumurta sarısı, bir adet muz ve 2 yemek kaşığı balı birbiriyle karıştırarak saç maskesi hazırlayabilir ve saçlarına en az 10 dakika boyunca uygulayabilirsin.
  • Göz altlarında oluşan torbaları, morlukları ve çöküntüleri gidermek için göz altlarına 20 dakika süreyle ıslak çay poşetleri ya da bir parça taze patates dilimi koyabilirsin.
  • Eğer selülit problemi yaşıyorsan ve doğal bir çözüm yöntemi arıyorsan bir bardak içme suyuna 4 tatlı kaşığı zencefil ve 10 tatlı kaşığı organik kil katarak selülit maskesi oluşturabilir, elde ettiğin maskeyi selülitli bölgene sararak 30 dakika boyunca bekletebilirsin. Bu işlemi her kişisel bakım işleminde tekrarlayarak selülitli bölgelerini kısa sürede sağlıklı bir dokuya kavuşturabilirsin.

 

blog img

Bepanthol Krem İle Kişisel Bakım Kaliteni Artır

Evde uygulayacağın cilt bakım yöntemlerinin etkisini daha da artırmak, cilt kaliteni doğal bir şekilde yükseltmek ister misin? O zaman sana flavus.com’da bulabileceğin bir önerimiz var: Bepanthol cilt bakım kremi! Cildindeki nem oranını düzenleyen ve cildinin etrafına adeta bir koruma bariyeri ören Bepanthol Sensidaily Vücut Kremi; hava değişimlerinin, çevresel faktörlerin, yetersiz dinlenmenin ve güneş ışığının olumsuz etkilerine karşı eşsiz bir koruma sağlar. Bu sayede evde cilt bakımı işlemlerinin kalitesini de artıran ürün, doğal ve çarpıcı bir görünüm sergilemene yardımcı olur.

Bepanthol cilt bakım kremini ve çok daha fazlasını ise Flavus.com’un sana özel seçkisinde bulabilirsin. Flavus tarafından bir araya getirilen birbirinden kaliteli cilt bakım ürünleri ile dilediğin cilt bakım işlemini kolayca gerçekleştirebilir, saç bakımı ürünleriyle baş döndüren güzellikte saçlara kolayca kavuşabilirsin.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin