Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Cilt Bakımı Rutininde Maskelerin Önemi

Bu yazıda neler var?

Maskeler, cilt bakımı rutininde son derece önemli bir rol oynar. Cildini canlandıran, yabancı maddelerden arındıran, doğal güzelliğine kolayca geri dönmeni sağlayan maske türleri, aynı zamanda yaşlılık belirtilerinden kurtulmana ve çeşitli cilt sağlığı problemlerine çözüm üretmene de yardımcı olur. Yüz maskesi, el maskesi, ayak bakım maskesi gibi çeşitleri bulunan ürünler, vücudun farklı noktalarına uygulanabilmeleri sayesinde cildine kusursuz bakım yapabilmene olanak tanır. Eğer sen de çarpıcı bir cilt bakım kalitesine ulaşmak istiyorsan, Flavus.com tarafından sana sunulan birbirinden kaliteli maske seçenekleriyle hemen tanışabilirsin.

 

blog-img

Yüz Maskeleri ve Eşsiz Etkileri

L'Oréal Elseve, Diadermine, Avene ve daha fazlası… Dünyanın en büyük dermokozmetik markaları tarafından üretilen birbirinden kaliteli yüz maskeleri, cilt dokunu rahatça yeniler ve çarpıcı bir görünüm sergilemene yardımcı olur. Yüze uygulanan maske türleri arasında Flavus.com’da yer alan kil maskesi, aloe vera maskesi ve gözenek sıkılaştırıcı maske gibi farklı türler bulunur. Yüz maskelerinin çarpıcı faydaları ise şu şekilde özetlenebilir.

  • Düzenli olarak yüz maskesi kullanarak cildini ölü hücrelerden, mikro boyutlu makyaj malzemesi parçalarından ve çevresel faktörlerle cildine yapışan yabancı maddelerden kolayca kurtarabilir ve böylece cilt sağlığını geliştirebilirsin.
  • Gözenek sıkılaştırıcı cilt maskeleri sayesinde göz altlarında, göz çevrelerinde ve yanaklarında oluşacak gevşeme, kırışıklık, kazayağı, torbalanma gibi sorunları giderebilir; canlı, çarpıcı, ipeksi ve bebeksi bir tene kavuşabilirsin.
  • Yüz maskeleri sayesinde yetersiz beslenme, hava kirliliği, yorgunluk, stres, yeterli dinlenememe gibi faktörlerin cildinde tahribat oluşturmasını engelleyebilir ve her ortamda nefes kesici bir görünüm sergileyebilirsin.
  • Cilt maskelerinden yararlanarak makyaj yapmadığın zamanlarda da çarpıcı bir ten görünümüne kavuşabilir ve doğal hâlinle bile son derece iddialı bir tarz sergileyebilirsin.

 

blog img

Güneş Lekelerine Karşı Kesin Çözüm

Dünya çapında bilinirliğe sahip olan ve milyonlarca kadın tarafından tercih edilen ünlü kozmetik markalarının özel formüllerle ürettiği cilt maskeleri sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerinden de kolayca kurtulabilirsin. Güneşin zararlı ışınlarının oluşturduğu pigmentasyon sorunlarına cilt maskeleriyle dur diyebilir, birbirinden kaliteli maske seçeneklerinden yararlanarak yüzünde ve vücudunda renk tonu farklılıkları oluşmasını engelleyebilirsin.

Cilt Kusurlarından Kolayca Kurtul

Dünya genelinde hayranlık uyandıran dermokozmetik markaları tarafından üretilen maske çeşitleri arasında el maskeleri ve ayak bakım maskesi seçenekleri de bulunur. Yüksek etkili el maskeleri sayesinde ellerini çatlaklara, yıpranmalara ve deformasyona karşı koruyabilir, yumuşak ve bakımlı bir tene sahip olabilirsin. Ayak maskeleri ile uzun süre boyunca ayakta kalmak ve saatler boyunca ayakkabı giymek gibi faktörler sebebiyle oluşabilecek ayak deformasyonlarını rahatça giderebilirsin. Havasızlık, yoğun kan dolaşımı, terleme gibi faktörler sebebiyle ayak cildinde ortaya çıkabilecek nasırları, sertleşmeleri, kuruma ve çatlamaları rahatça giderebilmeni sağlayan ayak maskeleri sayesinde kusursuz ayaklara sahip olabilir, özgürce terlik ve sandalet giyebilirsin. Ayak maskelerini yaz aylarında değerlendirebilir; sıcak havanın olumsuz etkilerini rahatça giderebilirsin.

Cilt maskelerinden faydalanarak sivilce ve akne gibi cilt kusurlarından da kalıcı olarak kurtulabilirsin. Kil maskeleriyle cildindeki fazla parlaklığı kolayca giderebilir, cildine sağlıklı ve doğal bir görünüm kazandırabilirsin. Kil içerikli maskeleri kullanmak da son derece kolay! Maskeyi yüzüne parmak uçlarınla daireler çizerek yayabilir ve 20 dakika boyunca bekleyebilirsin. Sonrasında yüzünü bol suyla durulayarak çarpıcı bir güzelliğe kavuşmanın tadını doyasıya çıkarabilirsin!

 

blog-img

Evde Maske Yapımı İpuçları

Eğer evde kendin maske yapmak istersen, son derece basit tariflerden yararlanabilirsin. Evde uygulayabileceğin birbirinden kolay maske tarifleri ise şu şekilde:

  • Yarım avokadoya bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyebilir, elde ettiğin karşımı blender aracılığıyla karıştırarak macun hâline getirebilirsin. Daha sonra bu karışımı yüzüne yarım saat boyunca uygulayarak cildini nemlendirebilir ve ferahlatabilirsin.
  • Bir yumurtanın beyazına bir çorba kaşığı limon ve bir çay kaşığı bal kat.  Karışımı iyice çırptıktan sonra yüzüne sürebilir, 20 dakika bekledikten sonra bol suyla durulayabilirsin. Bu maske sayesinde cildindeki gözenekleri kolayca sıkılaştırabilir ve daha genç bir görünüme kavuşabilirsin.
  • Güneş lekelerinden ve aknelerden kurtulmak için bir yemek kaşığı toz zerdeçala yarım çay bardağı süt ve aloe vera tozu karıştırdıktan sonra iyice çırpabilir, elde ettiğin maskeyi 20 dakika boyunca yüzüne uygulayarak lekesiz bir cilde sahip olabilirsin.

Eğer maskeni kendin yapmak istemiyorsan ve dünyaca ünlü kozmetik markalarının özel formülleriyle tanışmak istiyorsan Flavus.com tarafından sana sunulan seçeneklere de göz atabilirsin. Birbirinden cazip yüz maskesi fiyatları sayesinde en yüksek kaliteye kolayca ulaşabilir ve göz kamaştırıcı bir görünüme kolayca kavuşabilirsin.

Bu yazıda neler var?

YAZIDA BAHSEDİLEN ÜRÜNLER

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin