Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

Beachlerde Deniz Camı Tırnak Esintisi

Telefonunu, bilgisayarını ve gözlerini kapatıp kendini bir anlığına akışa bırak. Şu an kimsenin olmadığı bir sahilde, bir bungalovun içindesin. Her nefesinde ciğerine ferah bir deniz havası geliyor. Tam bungalovun kapısını tutup dışarı çıkacakken

Bu trend sizin de tahmin ettiğiniz üzere doğal taşlara benzeyen ufak camlardan ilham alıyor. Tırnaklarınızın bu ufak camların şeffaflığını taşıdığı ve birbirinden güzel renklerin kullanıldığı bu deniz camı tırnağı trendi, yaz aylarının vazgeçilmezi. Sahilde güneşlenirken tırnaklarınızla göz alacağınız, yüzerken ara ara tırnaklarınıza bakıp size “çok güzel oldu ya” dedirtecek bu şıklığı herkese tavsiye ediyoruz.

Nasıl Yapılır?

Adeta bir hazineye benzeyen tırnak görüntüsünü yakalamak için sıradan krem cilalarınız yeterli olmayabilir. Jöleyi andıran, şeffaf bir renk veren cilalar, deniz camının transparan cazibesini yaratmak için idealdir.

Kapatıcılığı sağlamak için kat kat tırnağınızı boyama alışkanlığınızı bu trendi uygularken bir kenara bırakmalısınız. İhtiyacınız olan deniz camı görüntüsünü yakalamak için en azından 1 kat daha az oje kullanarak tırnak çizginizin görünürlüğü koruyup çekici bir gizem yaratmasına izin verin. 

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin