Sepetim ( 0 )
500TL Üzeri BEDAVA Kargo - Aynı Gün Kargoya Teslim 500TL Üzeri BEDAVA Kargo
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren
Flavus.com - Güzelliğe Dair Bir Evren

2023 Saç Kesim Trendleri

2023 Saç Kesim Trendleri

 

2023 saç kesim modelleri eski yıllara nazaran daha hareketli ve daha çok kişiye özel kesimlerle karşınıza çıkabilir. Özellikle kuaförler tarafından kişilerin yüz şekline uygun modeller önerilir. 2023 saç modellerinde kısa ve dalgalı saç ön plana çıkacak. Ekstra hacim kazanmış kabarık saç modelleri gerek sokak stiline gerek ise podyuma yansıyacak. Bu dönemde kahkül modası da önem kazanacak. Maskülen görünüm sağlayan küt kesimli kahkül modelleri ile bu seneye damga vurabilirsiniz. Kahkül kesimi yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri yüz şeklinize uygun olmasıdır. Bu yüzünüze ölçülü bir görünüm vermek için önemlidir. Eğer dar bir alna sahipseniz kaküllerin normalde başlaması gereken yerden birkaç santim daha yukarıda başlaması gerekir.

 

 

 

Lob saç modelleri:  Omuz hizasında saçlar bu sezon da popüler kesimlerden biri olacak. Katlarla hareketlendirilen bu saç modelleri pratik bir kullanım sağlarken ferah yaz görünümleri için de harika bir tercih olabilir. Uzun saç tercih edenler için salaş bir bitişle hareket katılan saçlar tercih seçenekleri arasında yer alabilir.

 

Mini boy saç modelleri: Kulak hizasında kesilen küt saç modelleri kısa kesimlerden hoşlananların tercihi olabilir. Fönle hacimlendirilen saç modelleri bu seneye damgasını vuracak modeller arasında.

 

Ara boy saç modelleri: Ne çok uzun ne de çok kısa omuz hizasındaki bu model joker bir görünüm tercih edenler için iyi bir seçenek olabilir. Fazla şekillendirme istemeyen bu saç modelini kolayca kullanabilirsiniz.

 

Katlı saç modelleri: Bol katlarla saçlara ultra hacim kazandıran bu model 2023 senesine damga vuracak modellerden biri. Bu modele buklelerle hareket kazandırabilirsiniz.

 

Jellyfish kat: Yenilikçi ve fark yaratan asimetrik saç modeli arayanlar için bu kesim tercih edilebilir.

 

Pixie saç modelleri: Kısa saç modelleri arasında yer alan pixie saç modelleri 2023 yılında trend olacak modeller arasında. Modern görünüm sunan bu model aynı zamanda rahat kullanım sağlar. Saçlarınızı kolayca hareketlendirerek her an her yerde kullanabilirsiniz.

Kısa küt saç modelleri: Çene hizasında kesilen küt saç modelleri özellikle uzun yüzlü kadınlar tarafından tercih edilir. Düz küt saç kesimleri 2023 yılının trendleri arasında yer alacak.

 

DİĞER BLOGLARIMIZI İNCELE

Bir hata oluştu!

Ürünü başarıyla favorilerinize eklediniz!

Bu web sitesi, en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi edinin